JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Παλέρμο-Γιουβέντους 0-1, άλλη μια επαγγελματική νίκη με υπογραφή Μοράτα

Η Γιουβέντους χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να πάρει μια επαγγελματική απέναντι στο Παλέρμο στο Ρένζο Μπαρμπέρα με 0-1, το γκολ της νίκη για τους Μπιανκονέρι πέτυχε ο Άλβαρο Μοράτα στο 70'. Πλέον όλοι στο Τορίνο έχουν το μυαλό τους στη Ντόρτμουντ την οποία θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Τετάρτη στη Γερμανία.


Το +11 από την Ρόμα, που τελικά έγινε +14 με ματς περισσότερο, έδινε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τη δυνατότητα να ξεκουράσει κάποιους πριν την ρεβάνς με την Μπορούσια και το έκανε. Ο προπονητής των Μπιανκονέρι έδωσε 90λεπτο στον Μπαρτσάλι -επιλέγοντας το 3-5-2- και άφησε εκτός 11άδας τους Βιδάλ, Εβρά και Μοράτα ενώ ξεκουράστηκε και ο τιμωρημένος Πογκμπά. Ο Χιλιανός και ο Ισπανός τελικά μπήκαν λόγω των τραυματισμών των Στουράρο και Ντε Τσέλιε, που έκαναν ντεμπούτο και «ντεμπούτο» αντίστοιχα, με τον Μοράτα να κρίνει το ματς με πολύ όμορφο γκολ στο 70'.

Με δεδομένο ότι η Παλέρμο δεν έχει κάποιο άγχος για τη συνέχεια της σεζόν, η λογική έλεγε ότι θα έμπαινε για να παίξει ανοιχτά αλλά η Γιούβε έδειχνε να θέλει να το... σβήσει το ματς και ήξερε πώς να το κάνει. Οι Μπιανκονέρι είχαν τον έλεγχο της κατάστασης και δεν επέτρεπαν στους Ντιμπάλα-Βάσκες να απειλήσουν, χωρίς όμως να απειλούν και οι ίδιοι. Με εξαίρεση δύο σουτ του Τέβες, που δεν ήταν και επικίνδυνα, οι Τορινέζοι δεν έκαναν κάτι άλλο και δεν έδειχναν και διατεθειμένοι να φορτσάρουν ιδιαίτερα. Κάποια... καλά φάουλ και από τις δύο πλευρές, πάντως, τα είχε το πρώτο 45λεπτο, στη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ο Στουράρο από τον Ρισπόλι.

Ο νεαρός χαφ άφησε τη θέση του στον Βιδάλ, ο Σορεντίνο απέκρουσε στο 51' ένα φάουλ του Τέβες από καλή θέση και στο 60' ο Αλέγκρι έριξε στο ματς και τον Μοράτα αντί του Γιορέντε. Η Γιουβέντους, αφού το Παλέρμο αποφάσισε κάπου εκεί να βγει μπροστά και να προσπαθήσει να πιέσει, βρήκε χώρους για να βγει στην κόντρα και στο 70' ήρθε το γκολ. Ο Μοράτα πήρε ωραία την μπάλα μπροστά του και με ωραίο πλασέ με το αριστερό, εκτός περιοχής, νίκησε τον Σορεντίνο (0-1). Ο Μπέπε Ιακίνι έβαλε τον Μπελότι αντί του Μπαρέτο αλλά αυτό δεν άλλαξε το αποτέλεσμα για την ομάδα του παρά την προσπάθεια της ως το φινάλε, με τη Γιούβε να χάνει με μυικό τραυματισμό και τον Ντε Τσέλιε, όπως έχασε και δύο καλές αντεπιθέσεις με τους Μοράτα-Τέβες λόγω κακών επιλογών στο τελείωμα της φάσης.



PALERMO-JUVENTUS 0-1

RETI: Morata 70'

PALERMO
Sorrentino; Vitiello, Terzi, Andelkovic; Rispoli, Rigoni, Maresca (18' st Jajalo), Barreto (31' st Belotti), Daprelà (38' st Emerson); Vazquez; Dybala.
A disposizione: Ujkani, Milanovic, Ortiz, Bolzoni, Della Rocca, Chochev, Joao Silva, Bentivegna, Quaison.
Allenatore: Iachini

JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pereyra, Marchisio, Sturaro (1' st Vidal), De Ceglie (31' st Padoin); Tevez, Llorente (15' st Morata).
A disposizione: Storari, Rubinho, Ogbonna, Evra, Pepe, Matri.
Allenatore: Allegri

ARBITRO: Guida
ASSISTENTI: Cariolato, De Pinto
QUARTO UFFICIALE: Tonolini
ARBITRI D'AREA
: Damato, Mariani

AMMONITI: 39' pt Vazquez,  41' pt Andelkovic, 7' st Barzagli, 35' st Morata, 39' st Lichtsteiner, 42' st Dybala, 45' st Pereyra

Δεν υπάρχουν σχόλια: