JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ανιέλι: "Θα πρέπει να αλλάξουμε ιδέες και συμπεριφορές"

Για το χάσμα γενεών ανάμεσα στους παράγοντες της Serie A, την Πάρμα, την συνεργασία με τον Τζέιμς Παλότα της Ρόμα και την Γιουβέντους που θα παραμείνει άκρος ιταλική ομάδα μίλησε ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι.


Ο πρόεδρος των Μπιανκονέρι έχει ως στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το ιταλικό ποδόσφαιρο και να το εκσυγχρονίσει, χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει ως τώρα αφού στη Lega και την Ομοσπονδία έχουν μείνει κάτι δεκαετίες πίσω... Αυτό τόνισε και ο ίδιος σε συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα Die Zeit.

«Δεν είμαι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης γιατί δεν υπάρχει κυβέρνηση. Από εμάς, ουσιαστικά, δεν εξαρτάται τίποτα. Η Lega ως Lega είναι αδύναμη, δεν έχει καμία εξουσία, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μάνατζμεντ. Αυτό οδηγεί σε μια όχι και τόσο ξεκάθαρη κατάσταση, όπως για παράδειγμα στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και την σύγκρουση συμφερόντων που έχουν κάποιοι πάνω σε αυτό το θέμα. Σίγουρα θα πρέπει να αλλάξουμε ιδέες και συμπεριφορές. Με λίγες εξαιρέσεις, δυστυχώς, οι πρόεδροι των ομάδων και οι μεγαλομέτοχοι είναι 60-70 ετών. Υπάρχουν δυστυχώς λίγοι 40άρηδες», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι «η υπόθεση της Πάρμα είναι η κορυφή του παγόβουνου, το γεγονός ότι ένα κλαμπ μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο είναι αποτέλεσμα της κακής διαχείρισης του ιταλικού ποδοσφαίρου. Προσωπικά δεν με ανησυχεί αυτό που πιστεύει η Ιταλία για την Ιταλία. Με ανησυχεί αυτό που πιστεύουν οι υπόλοιπες χώρες για την Ιταλία γιατί αυτό σημαίνει ζημιά στην εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Είμαι πεπεισμένος 100% ότι ένας από τους λόγους της κρίσης του Calcio είναι τα παλιά γήπεδα».

Ερωτηθείς για το αν και πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, ο Ανιέλι είπε ότι «είναι υποχρέωση της γενιάς μας να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, μια καλύτερη χώρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν διαφορές στον τρόπο σκέψης μου και αυτόν των περισσότερων προέδρων της Serie A. Κατά τη γνώμη μου η Serie A θα πρέπει να διοικηθεί διαφορετικά, με πρόσωπα που θα έχουν ιδέες και πλάνο για να εκσυγχρονίσουν τα πάντα. Να υπάρχει μια στρατηγική για το πώς θα γίνουμε και πάλι ελκυστικοί στο εξωτερικό. Με τον Τζέιμς Παλότα, τον πρόεδρο της Ρόμα, υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία, έχουμε κοινή σκέψη».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με τους ξένους επενδυτές που υπάρχουν σε ιταλικές ομάδες και το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλοι, ο πρόεδρος των Τορινέζων είπε πως «δεν έχει σημασία από πού έρχονται οι επενδύσεις αλλά μπορώ να σας εγγυηθώ ότι η Γιουβέντους θα παραμείνει ιταλική» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Champions League: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τέσσερις ομάδες που δεν έχουν αντίπαλο σε ό,τι αφορά τα έσοδα: Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα. Αμέσως μετά είναι οι Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες όμως λειτουργούν με ένα... οικονομικό ντόπινγκ. Ο δικός μας στόχος είναι τα προσεχή 3-4 χρόνια να είμαστε στην 5η θέση σε ό,τι αφορά τα έσοδα. Σε ό,τι αφορά το φετινό Champions League και την ρεβάνς με την Ντόρτμουντ, είμαστε η Γιουβέντους και πρέπει να νικάμε πάντα».

Τέλος, τοποθετήθηκε και για το θέμα του Calciopoli και το πώς μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα, μετά από ερώτηση που του έκαναν οι Γερμανοί, για να πει ότι «εμείς δεχθήκαμε την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης το 2006, η οποία αποφάσισε πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα μήνα. Στη συνέχεια, στα πολιτικά δικαστήρια, βγήκαν νέα στοιχεία, τα οποία δεν είχαν ληφθεί υπόψιν το 2006. Πριν τρία χρόνια καταθέσαμε αίτηση αποζημίωσης ύψους 443 εκατ. ευρώ γιατί αυτά ήταν τα έσοδα που χάσαμε από την μη συμμετοχή μας στο Champions League για δύο χρονιές (2006-07 και 2007-08) και την απώλεια χορηγών. Περιμένουμε την τελική απόφαση της δικαιοσύνης».



Δεν υπάρχουν σχόλια: