JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Γιουβέντους-Τζένοα 1-0, η στέψη φέτος θα γίνει πολύ νωρίς.

Η Γιουβέντους με γκολ του Κάρλος Τέβεζ στο 25, επικράτησε της Τζένοα με 1-0 εντός έδρας και πρόσθεσε άλλους 3 βαθμούς στην συγκομιδή της, φτάνοντας τους 67 βαθμούς, όλοι πλέον περιμένουμε τη στέψη του 33ου σκουντέτο. Ο Αργεντίνος έβαλε πάλι γκολάρα όπως στο Ντόρτμουντ και η χαλαρή Γιουβέντους νίκησε και την Τζένοα και συνεχίζει ακάθεκτη προς τον τίτλο.



Μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο δεν υπήρχε για τις δύο ομάδες αφού η Γιούβε είναι σίγουρη για το τέταρτο σερί scudetto ενώ η Τζένοα ουσιαστικά έχει χάσει τις ελπίδες της για Ευρώπη. Αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσαν να παίξουν ελεύθερα και να χαρίσουν θέαμα αλλά αυτός που το έκανε ήταν ο Τέβες, ο οποίος έδωσε και τη νίκη στους Μπιανκονέρι με το γκολ Νο 16 στο πρωτάθλημα και Νο24 συνολικά στη σεζόν ενώ έχασε και πέναλτι. Με 3-5-2, απέναντι στο 3-4-3 της Τζένοα, παρέταξε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τους Τορινέζους, που νίκησαν για τρίτη σερί αγωνιστική με 1-0 και μάλλον έτσι θα το πάνε από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα αφού θέλουν να είναι ξεκούραστοι για τη Μονακό.
Η Τζένοα είναι η μόνη ομάδα που έχει νικήσει φέτος τη Γιουβέντους στη Serie A και ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι δήλωνε το Σάββατο ότι ήθελε να γράψει ιστορία με νέα νίκη αλλά αυτό δεν φάνηκε στο Juventus Stadium. Οι Μπιανκονέρι έδωσαν δικαιώματα με κάποια εύκολα λάθη, όπως για παράδειγμα αυτό του Μπονούτσι στο 2' που επέτρεψε στον Νιανγκ να απειλήσει, αλλά οι Ροσομπλού δεν κατάφεραν να τα εκμεταλλευτούν. Οι Τορινέζοι, από την άλλη, προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ με τον Γιορέντε αλλά είναι φανερό ότι ο Ισπανός δεν έχει πλέον αυτοπεποίθηση. Ο Τέβες, πάντως, έχει μπόλικη τέτοια και το έδειξε και στο 25', όταν ελίχθηκε ωραία ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους και από πλάγια εντός περιοχής εκτέλεσε τον Περίν για το 1-0! Το ματς θα μπορούσε να κριθεί από το πρώτο μέρος αφού στο 45' ο Περίν απέκρουσε την κεφαλιά του Γιορέντε μετά το κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης ο Κιελίνι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Νωρίς στην επανάληψη, στο 52', ο Περίν τραυματίστηκε στον ώμο σε μια έξοδο και άφησε τη θέση του στον Λαμάνα, ο οποίος είχε την μεγάλη στιγμή του στη συνέχεια. Στο 61' ο διαιτητής Ντι Μπέλο καταλόγισε πέναλτι στην πτώση του Περέιρα που επιδίωξε την επαφή με τον Ρονκάλια (ίσως να μην υπήρχε πέναλτι) και ο πορτιέρε της Τζένοα απέκρουσε την εκτέλεση του Τέβες! Αυτή ήταν η 3η φετινή εμφάνιση του Λαμάνα και η 2η απόκρουση πέναλτι (είχε κάνει το ίδιο και με τον Λιάγιτς της Ρόμα)! Ο Γιορέντε προσπάθησε να σκοράρει στο 64' αλλά δεν το κατάφερε λόγω της παρέμβασης του Κούτσκα, οι Αλέγκρι και Γκασπερίνι έκαναν τις αλλαγές τους και το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος, φέρνοντας τη Γιούβε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

JUVENTUS-GENOA 1-0
RETI: Tevez 25' 
JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner (27' st Pepe), Pereyra, Marchisio, Vidal (43' st Sturaro), Padoin; Llorente (27' st Matri), Tevez.
A disposizione:
 Storari, Rubinho, Ogbonna , Evra, Vitale, Coman.
Allenatore: Allegri
GENOA
Perin (7' st Lamanna); Roncaglia, Burdisso, De Maio; Edenilson, Bertolacci, Kucka, Bergdich; Lestienne (21' st Laxalt), Perotti, Niang (1' st Boriello).
A disposizione: Izzo, Tambè, Marchese, Tino Costa, Mandragora, Sommariva, Pavoletti.
Allenatore: Gasperini
ARBITRO: Di Bello
ASSISTENTI: De Luca, Barbirati
QUARTO UFFICIALE: Galloni
ARBITRI D'AREA:
 Rocchi, Maresca
AMMONITI: 14' pt Perotti, 22' pt Bertolacci, 4' st Borriello, 4' st Bonucci, 15' st Roncaglia

Δεν υπάρχουν σχόλια: