JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Κόντε: "Να κάνουμε σπουδαία εμφάνιση με τη Μίλαν"

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Αντόνιο Κόντε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους, χαρακτηρίζοντας αδιανόητη την ήττα από τη Σαμπντόρια (2-1) και τονίζοντας πως θα προβεί σε αλλαγές στο ματς Κυπέλλου με τη Μίλαν.
«Είναι γεγονός πως η ήττα από τη Σαμπντόρια μας πλήγωσε πολύ. Ήμασταν έντεκα εναντίον δέκα και είναι αδιανόητο για μία μεγάλη ομάδα να χάνει έτσι, ειδικά από τη στιγμή που ήμασταν με παίκτη παραπάνω και προηγούμασταν στο σκορ. Η ήττα μας άφησε με συναισθήματα απογοήτευσης, πικρίας και θυμού. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι από κάθε άποψη, τα γκολ που δεχτήκαμε, οι ευκαιρίες που χάσαμε. Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ομάδες που πρέπει να κερδίσουμε».

Στη συνέχεια ο 43χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο αυριανό (9/1) ματς Κυπέλλου, όπου η «Μεγάλη Κυρία» θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν:

«Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση αύριο κόντρα στη Μίλαν και επιθυμούμε να κάνουμε μια σπουδαία εμφάνιση, ώστε να δώσουμε κάποιες απαντήσεις και να περάσουμε στα ημιτελικά».

Ο Κόντε αποκάλυψε πως έχει την πρόθεση να χρησιμοποιήσει στο Κύπελλο παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να τους τσεκάρει.

«Θα αλλάξω τα πράγματα στον αυριανό αγώνα. Πιστεύω πως είναι το σωστό να ελέγξω την πρόοδο όλων, ειδικά αυτών που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Την προηγούμενη σεζόν φτάσαμε τον τελικό, ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο», ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή για να προσθέσει:

«Το καλό με τους Μαρόνε, Τζακερίνι και Παντοΐν είναι πως πρόκειται για παίκτες που δίνουν όλο τους τον εαυτό και με στενοχωρεί που δε μπορώ να τους χρησιμοποιώ πιο συχνά. Συγκεκριμένα ο Μαρόνε θα πάρει τη θέση του Πίρλο στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Θέλω να δω κατά πόσο μπορεί να θεωρείται ως ο αντικαταστάτης του Πίρλο. Πρόκειται για ένα νέο παιδί που έχει φοβερές προοπτικές και αντιπροσωπεύει το παρόν και το μέλλον της Γιουβέντους».

Ο τεχνικός των «μπιανκονέρι» αναφέρθηκε και στους τραυματίες της ομάδας:

«Ο Βούτσινιτς αναρρώνει και για αυτό προσέχουμε τα λεπτά που παίζει. Στόχος μας είναι να φτάσει στην κατάσταση, όπου θα αντέχει ένα ολόκληρο παιχνίδι. Τα κατάφερε για 30 λεπτά στο ματς με τη Σαμπντόρια, προπονήθηκε κανονικά τις επόμενες μέρες και εξακολουθεί να βελτιώνεται. Πραγματικά, δεν ξέρω αν θα το ρισκάρω και θα τον αφήσω να παίξει όλο το ματς ή απλώς θα αυξήσω το χρόνο συμμετοχής του. Όσον αφορά τον Μαρκίζιο ευτυχώς έχει μόνο με κάποιες μελανιές. Ο Κλαούντιο είναι ένας σημαντικός παίκτης, ο οποίος έχει ωριμάσει πάρα πολύ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο . Έτσι, είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έπαθε τίποτα σοβαρό».


Τέλος, ο Κόντε μίλησε και για τη σημασία του αγώνα με τη Μίλαν αύριο το βράδυ (9/1) και τόνισε πως θα αναμετρηθούν δύο ιστορικές ομάδες του ιταλικού ποδοσφαίρου:

«Έχουν μία ιδιαίτερη… γεύση τα ματς με τη Μίλαν. Δύο σπουδαίες ομάδες αντιμετωπίζουν η μία την άλλη. Το ίδιο συναίσθημα υπάρχει και στους αγώνες με τη Νάπολι, τη Ρόμα και τη Λάτσιο. Πρόκειται για συλλόγους που αποτελούν μεγάλα ονόματα στο ιταλικό ποδόσφαιρο οπότε αυτές οι αναμετρήσεις είναι πάντα σημαντικές», ήταν τα λόγια του να συνεχίσει:

«Ο Αλέγκρι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη Μίλαν. Έχει κερδίσει το πρωτάθλημα, το Σούπερ Καπ,τελείωσε στη δεύτερη θέση την προηγούμενη σεζόν και έχει καταφέρει να φτάσει στους «16» του Champions League. Πιστεύω πως έχει κάνει εκπληκτικά πράγματα. Είμαστε αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: