Τη στιγμή που ο Τζιμπρίλ Σισέ δείχνει να βρίσκεται μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό, ιταλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Γιουβέντους εξετάσει την περίπτωσή του, λόγω... στενού μπάτζετ!
Μετά την Μπεσίκτας, ακόμα ένας «αντίπαλος» φέρεται να παρουσιάζεται για το Τριφύλλι, στη μάχη της απόκτησης του Γάλλου στράικερ. Μπορεί οι «πράσινοι» να περιμένουν εντός της ημέρας το τελικό «ok», ώστε να επικυρωθεί η επιστροφή του «Τζιμπρίλιαντ» μετά από 1,5 χρόνο απουσίας, ωστόσο οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Γιουβέντους έχει βλέψεις για τον φορ της ΚΠΡ.
Το θέμα αποκαλύπτεται τόσο από την «Tuttosport», όσο και από το «calciomercato.com», που υποστηρίζουν πως η «Γηραιά Κυρία» δεν είναι σε θέση να βγει με... γεμάτο πορτοφόλι στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού και γι' αυτό τον λόγο στην λίστα της μπήκε ο Γάλλος φορ. Πρώτος της στόχος όπως αναφέρεται είναι ο Λισάντρο Λόπες, όμως η Λυών δια στόματος του προέδρου της, αρνήθηκε παραχώρηση του Αργεντινού με τη μορφή δανεισμού.
Παρ' όλα αυτά οι Ιταλοί σημειώνουν ότι μπορεί ο Σισέ να βρίσκεται στο στόχαστρο των «μπιανκονέρι», όμως την ίδια στιγμή είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.