JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Κόντε: "Συγχαρητήρια στη Λάτσιο"

Ο Αντόνιο Κόντε συνεχάρη τη Λάτσιο για την πρόκριση στον τελικό αν και πιστεύει ότι στα δύο παιχνίδια η Γιουβέντους συνολικά το άξιζε περισσότερο και σχολίασε το πέναλτι που δε δόθηκε στον Βούτσινιτς.


«Πιστεύω ότι στα 180 λεπτά, στους δύο αγώνες δηλαδή, αν δει κάποιος τις φάσεις του πρώτου αγώνα αλλά και το σημερινό ματς θα διαπιστώσει ότι αξίζαμε την πρόκριση. Τα αποτελέσματα, όμως, είναι αυτά που μετράνε και το αποτέλεσμα λέει ότι προκρίθηκε η Λάτσιο οπότε τής δίνω τα συγχαρητήρια μου. Αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα στη διπλή ευκαιρία στο τέλος θα είχαμε προκριθεί εμείς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο...», τόνισε ο προπονητής της Γιουβέντους, που τοποθετήθηκε και για τις επιλογές του στην αρχική 11άδα: «Ο Μάτρι είχε πυρετό και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ο Μαρόνε κατά τη γνώμη μου έχει σπουδαίο μέλλον είτε στο κέντρο της άμυνας είτε ως χαφ. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη περίοδος για εμάς αλλά θα κάνουμε την ανάλυση μας μεταξύ μας, ως ομάδα, και τα πράγματα θα βελτιωθούν».

Σχετικά με τα μεταγραφικά δεν είπε πολλά αρκούμενος στο «εγώ δεν λέω τίποτα για αυτά τα θέματα γιατί είμαι προπονητής. Με τις μεταγραφές ασχολείται ο Μαρότα» και σε ερώτηση για το πέναλτι στον Βούτσινιτς στο 8' που δε δόθηκε, μετά από όσα έγιναν το Σάββατο με την Τζένοα, απάντησε με ειρωνική διάθεση.

«Νομίζω πως όσες φορές κι αν δείτε τη φάση θα δείτε ότι ο Μίρκο βουτάει... Ο Μαρκέτι δεν τον βρίσκει καθόλου, μπράβο στον διαιτητή και τον βοηθό για τη σωστή τους απόφαση γιατί ο Βούτσινιτς προσπάθησε να τους ξεγελάσει για να κερδίσει πέναλτι στο 8' που θα άλλαζε τα πάντα. Θα μπορούσε να είναι και πιο σωστός ο διαιτητής βέβαια αν του έδινε κίτρινη κάρτα γιατί δεν υπάρχει επαφή με τον Μαρκέτι, το είδατε κι εσείς πιστεύω... Το ίδιο και σε μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τζιοβίνκο, θα μπορούσαν ακόμη και να τον αποβάλουν, κακώς δεν το έκαναν. Νομίζω ότι υπάρχει και ένα πέναλτι για την Λάτσιο σε μια φάση με τον Κλόζε, ασχέτως αν δε ζήτησαν τίποτα. Νομίζω είναι καθαρό πέναλτι και κακώς δε δόθηκε».


Όσο για την 11άδα που κατέληξε, τόνισε: «Ο Μάτρι είχε πυρετό και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ο Μαρόνε κατά τη γνώμη μου έχει σπουδαίο μέλλον είτε στο κέντρο της άμυνας είτε ως χαφ. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη περίοδος για εμάς αλλά θα κάνουμε την ανάλυση μας μεταξύ μας, ως ομάδα, και τα πράγματα θα βελτιωθούν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: