JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Τζιοβίνκο: "Χρωστάω πολλά στην Πάρμα, αλλά πάμε να νικήσουμε"

Η διετής θητεία στους Παρμέντζι έκανε καλό στον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο αλλά την Κυριακή θέλει να πανηγυρίσει με τη Γιουβέντους τη νίκη στο «Ενιο Ταρντίνι».
«Χρωστάω πολλά στην Πάρμα καθώς με βοήθησε να επιστρέψω σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει δημιουργήσει μια δεμένη ομάδα που είναι δύσκολο να τη νικήσεις. Εμείς, όμως, θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα στο πρωτάθλημα από την Σαμπντόρια. Ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε», τόνισε ο Τζιοβίνκο, ενόψει ενός αγώνα που είναι αρκετά δύσκολος για τους Μπιανκονέρι καθώς η Πάρμα φέτος είναι αήττητη στην έδρα της!

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο άσος της Γιούβε αναφέρθηκε στα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει η ομάδα του, λέγοντας σχετικά: «Το πρόγραμμα λέει ότι έχουμε να δώσουμε 9 αγώνες σε 35 μέρες. Είναι μια δύσκολη περίοδος καθώς πολλά σημαντικά παιχνίδια θα έρχοναι το ένα μετά το άλλο αλλά αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ότι είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας».

Από εκεί και πέρα, ο Τζιοβίνκο δε θέλησε να μιλήσει για τον εαυτό του, λέγοντας πως «δεν είμαι ξεχωριστός, είμαι απλά σημαντικός για την ομάδα όπως είναι όλοι οι παίκτες αυτής της Γιουβέντους και το δείχνουν οι αριθμοί» ενώ πήρε θέση και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη Νάπολι μετά τις δηλώσεις του Κλαούντιο Μαρκίζιο.

«Αντιπαθητικές είναι οι ομάδες που θες να νικήσεις, οι ομάδες που είναι ανταγωνιστικές οπότε δεν καταλαβαίνω τι κακό είπε ο Κλαούντιο. Κι εγώ, για παράδειγμα, είμαι αντιπαθητικός για τη Μίλαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: