Ο ατζέντης του Ντιντιέ Ντρογκμπά, Κάρλος Αρίνο Μπάχο, αποκάλυψε ότι ο πελάτης του είναι πιθανόν να γίνει... κάτοικος Ιταλίας, τονίζοντας ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από Γιουβέντους και Μίλαν.
Μετά από έξι μήνες στην Κίνα με την Σαγκάη Σενχούα, ο Ντρογκμπά είναι πιθανόν να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο 34χρονος φορ προπονείται προς το παρόν με την πρώην ομάδα του, Τσέλσι, αφού το Πρωτάθλημα στην Κίνα έχει ολοκληρωθεί και το όνομά του ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό για ιταλικούς συλλόγους. Και όπως τονίζει ο ατζέντης του, το ενδιαφέρον είναι πραγματικό.
«Ο Ντιντιε έχει συμφωνήσει να διακόψει το συμβόλαιό του με τον κινεζικό σύλλογο και νομίζω ότι έχει αρκετές πιθανότητες να πάει στην Ιταλία τον Ιανουάριο. Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους και τη Μίλαν και το ίδιο από τον Ντιντιέ, όσον αφορά την μεταγραφή. Υπάρχει επαφές και με τους δύο συλλόγους και την επόμενη βδομάδα θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί τους. Θα του άρεσε πολύ να πάρει μέρος σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όπως αυτό της Serie A», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάχο.