JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Κόντε: "Σήμερα είχαμε πολλές ελείψεις, αλλά κανείς δεν το πρόσεξε"


Η Juve επέστρεψε στις νίκες. Πλατιά χαμόγελα στα χείλη όλων. Όχι τόσο για το παιχνίδι και την απόδοση, αλλά για το αποτέλεσμα. Μετά τις δυο γκέλες με Σαμπντόρια και Πάρμα, η Γιουβέντους επέστρεψε στις επιτυχίες χάρη στην καθαρή και ευρεία νίκη με 4-0 επί της Ουντινέζε. Η ομάδα του Conte διόρθωσε επίσης εκείνα τα ελαττώματα που είχαν κοστίσει ακριβά στους πρώτους αγώνες του 2013.

Το χθεσινό βράδυ ανήκει στον Pogba, σκόρερ των δύο πρώτων καταπληκτικών γκολ της ομάδας που άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη, και ο Antonio Conte έπλεξε το εγκώμιο τόσο του νεαρού Γάλλου όσο και της Juve. 

«Ο Paul είναι η απόδειξη ότι το ταλέντο ενισχύεται όταν υπάρχει οργάνωση. Σήμερα είχαμε πολλές ελείψεις, αλλά κανείς δεν το πρόσεξε. Παίξαμε το ίδιο καλά, επιβεβαιώνοντας ότι όλα εξαρτώνται από το παιχνίδι της ομάδας και όχι από ένα άτομο. Είμαι χαρούμενος γιατί έχω παιδιά που έχουν υπομονή και πίστη,  δουλεύουν με μεγάλη ένταση και περιμένουν τη σειρά τους. Εδώ δεν υπάρχουν παίκτες δεύτερης γραμμής, έχω όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, και κάνω πάντα επιλογές με βάσει τη δουλειά όλης της εβδομάδας που πιστεύω ότι είναι το καλύτερο. Όταν αλλάζεις πολλούς παίκτες, αλλά βλέπει ότι η νοοτροπία της ομάδας παραμένει η ίδια, ένας προπονητής μπορεί πραγματικά να νιώθει πολύ ήσυχος και περίφανος. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: