JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Κόντε: Να διδαχθούμε από την ήττα

«Δυσκολεύομαι να χωνέψω την ήττα, αλλά και αυτή είναι μέρος του παιχνιδιού. Δυστυχώς η απόδοσή μας δεν θα μας μείνει στη μνήμη για καιρό. Προηγηθήκαμε δίκαια και παίζαμε με παίκτη παραπάνω, όμως η Σαμπντόρια έπαιξε πολύ καλά στις αντεπιθέσεις και έκλεισε σωστά την άμυνά της, με αποτέλεσμα, βοηθούμενη και από την τύχη, να πετύχει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας», είπε αρχικά ο Κόντε.
Κάποιοι παίκτες της «Γιούβε» δεν είχαν τη συνηθισμένη απόδοση. «Μερικοί παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το ξέρουμε πως δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αλλά πρέπει να… σφίξουμε τα δόντια τους επόμενους μήνες, αφού μας περιμένουν συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ωστόσο είμαι αισιόδοξος, αφού οι επιτυχίες μας είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αυταπάρνησης, στοιχεία που δεν έχουμε χάσει. Θα ήταν άδικο να πω κάτι τέτοιο, μετά από μία μόνο ήττα. Σίγουρα με πονάει να χάνω με αυτό τον τρόπο ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά ακόμα και αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να μας διδάξει πολλά», τόνισε ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας».΄

Υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις που ο διαιτητής «έκλεισε» τα μάτια; Φάνηκε να διαμαρτύρεστε για δύο φάσεις. «Πράγματι, υπήρξαν δύο περιπτώσεις πέναλτι, μία πάνω στον Μάτρι, η άλλη στον Μπονούτσι. Θα έπρεπε να τις είχε δει ο διαιτητής. Αλλά ας μη μένουμε σε αυτά. Άλλοι είναι οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα. Και αυτούς τους λόγους θα τους αναζητήσουμε και θα τους αναλύσουμε με τους παίκτες μου», είπε με νόημα ο Αντόνιο Κόντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: