JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Μαρότα: Χρειάζεται επιθετικό η Γιουβέντους

Είναι η ομάδα που κυριαρχεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο από την αρχή της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Πέρσι κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητη, ενώ φέτος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Λάτσιο, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της Γιουβέντους έχουν… επαναπαυτεί. Αντίθετα, όπως προκύπτει από όσα δήλωσε στο συνδρομητικό «Sky» ο Γενικός Διευθυντής, Μπέπε Μαρότα, η «Μεγάλη Κυρία» είναι σε αναζήτηση ενός επιθετικού με ευχέρεια στο σκοράρισμα, καθώς οι στόχοι της ομάδας είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Να τονιστεί πως η συνέντευξη του παράγοντα της «Γιούβε» έγινε πριν το ματς με τη Σαμπντόρια και την ήττα με 2-1 που γνώρισε η ομάδα του Τορίνο.
«Μελετώντας τα στατιστικά στοιχεία, προκύπτει πως η επίθεσή μας είναι από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, στο Καμπιονάτο. Αλλά αυτό είναι η μισή αλήθεια. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η Γιουβέντους βοηθάει πολλούς παίκτες να φτάνουν στο γκολ, κάτι που φαίνεται από τον συνολικό αριθμό των σκόρερ της ομάδας. Αλλά είναι γεγονός πως μας λείπει ο παίκτης εκείνος ο οποίος θα θεωρηθεί ο… απόλυτος σκόρερ μας. Αυτός ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη στο σκοράρισμα, όταν κάτι δεν θα πηγαίνει καλά. Αυτόν τον παίκτη ψάχνουμε. Για έναν τέτοιο παίκτη έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τα αφτιά μας», είπε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της «Μεγάλης Κυρίας».

Η διαφορά σας από τη δεύτερη Λάτσιο σας καθιστά φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Πόσο απαραίτητος είναι ένας παίκτης, όπως αυτός που περιγράψατε, στο Καμπιονάτο; «Μα δεν μιλάω μόνο για το Καμπιονάτο. Η Γιουβέντους είναι μεγάλη ομάδα, με φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι την επιστροφή της στην κορυφή της Ευρώπης. Για να το πετύχουμε αυτό, όμως, έχουμε ανάγκη από έναν μεγάλο επιθετικό. Αν και δεν είναι εύκολο να βρούμε έναν τέτοιο παίκτη, αν λάβουμε υπόψη την οικονομική πολιτική του συλλόγου. Για αυτό το λόγο ψάχνουμε. Μήπως βρεθεί η μεγάλη ευκαιρία», είπε με νόημα ο Μπέπε Μαρότα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θελουμε επιθετικο να βαζει γκολ,γιατι επιθετικους εχουμε,γκολ δεν ξερουν να βαζουνε,φουλ λοιπον για φορ με πολλα γκολ.BILLARAS FORZA JUVE!