JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Κόντε: "Αν το είχα αντιληφθεί, θα τους έκοβα το κεφάλι"

Σε 94 σελίδες είναι καταγεγραμμένη η κατάθεσηπου έδωσε ο Αντόνιο Κόντεστους εισαγγελείς για τοσκάνδαλο των στημένωναγώνων για το οποίο κρίθηκε πως είχε εμπλοκή την εποχή που βρισκόταν στον πάγκο της Μπάρι, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως όλα έγιναν πίσω από την πλάτη του.

Ο Κόντε τιμωρήθηκε μεαποκλεισμό έξι μηνών και στην κατάθεση του αναφέρει, μεταξύ άλλων, το εξής: "Όλα έγιναν πίσω από την πλάτη μου. Αν το είχα αντιληφθεί, θα τους έκοβα το κεφάλι. Δεν ανέχομαι τέτοια συμπεριφορά από τους παίκτες μου. Θα τους ξεκολλούσα το κεφάλι με τα ίδια μου τα χέρια".

Όταν ο Κόντε ρωτήθηκε για την συμπεριφορά των παικτών του εκείνο το διάστημα, ο Ιταλός τεχνικός απάντησε: "Όσο καιρό προπονούσα την Μπάρι, δεν είδα κάτι παράξενο. Δεν έπεσε στην αντίληψη μου κάτι το αφύσικο στην στάση των ποδοσφαιριστών μου. Πρέπει να καταλάβετε πως δεν είμαι φίλος με τους παίκτες μου, δεν έχουμε σχέσεις εκτός δουλειάς. Αν εκείνοι κανονίζουν κάτι, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω".

Ο προπονητής της Γιουβέντους κρίθηκε πως γνώριζε για τα προκαθορισμένα αποτελέσματα της Μπάρι στους αγώνες με Σαλερνιτάνα και Τρεβίζο και σε ερώτηση αν σε αυτά τα παιχνίδια είδε κάτι το περίεργο απάντησε: "Από τους παίκτες μου, όχι. Όλοι έμοιαζαν να συμπεριφέρονται όπως πάντα. Το μόνο που μπορώ να πω πως με... ξένισε είναι ένα γεγονός που συνέβη στο ματς με τη Σαλερνιτάνα, αλλά είχε να κάνει με τους οπαδούς των δύο ομάδων. Σε κάθε γκολ της Σαλερνιτάνα, αγκαλιάζονταν οι οπαδοί της με εκείνους της Μπάρι. Τότε δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο. Τώρα τον υποπτεύομαι...". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: