JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Μαρότα: "Θα ήταν αφύσικο να κερδίζαμε όλα τα παιχνίδια"

Η ήττα από τη Σαμπντόρια στο Τορίνο θα μπορούσε να αποδοθεί στην ατυχία. Η ισοπαλία στην Πάρμα, όμως, ήρθε να αποδείξει πως η Γιουβέντους διέρχεται αγωνιστική κρίση, κάτι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι διώκτες της. Τόσο η Λάτσιο, όσο και η Νάπολι, συγκεντρώνοντας το απόλυτο των βαθμών στους δύο τελευταίους αγώνες, έχουν κατορθώσει να πλησιάσουν σε απόσταση… βολής τους «μπιανκονέρι».
Αυτό, όμως, δεν ανησυχεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Γιούβε» Μπέπε Μαρότα, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στην «Corriere dello sport». «Θα ήταν αφύσικο να κερδίζαμε όλα τα παιχνίδια μας. Είναι, λοιπόν, αναμενόμενο να έχουμε κάποιες απώλειες βαθμών, όπως έχουν όλες οι ομάδες, ακόμα και αυτές που μας καταδιώκουν. Αυτό που μετράει είναι η θέση που θα έχουμε στο τέλος και για αυτό είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε ξανά μπροστά», είπε με βεβαιότητα ο Μαρότα.

Στη συνέχεια ο παράγοντας της «Μεγάλης Κυρίας» εξήγησε γιατί είναι τόσο αισιόδοξος. «Αν αφαιρεθούν τα τρία γκολ της Ρόμα, που της δόθηκαν στα χαρτιά για το παιχνίδι με την Κάλιαρι, η ομάδα μου έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Παραδοσιακά ο Ιανουάριος είναι ο μήνας στον οποίο η συγκομιδή της Γιουβέντους είναι μικρότερη. Στους επόμενους μήνες θα επανέλθουμε στους γνωστούς ρυθμούς. Ιδίως αν επιστρέψουν οι τραυματίες, τους οποίους χρειάζεται ο Αντόνιο Κόντε», τόνισε ο Μαρότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: