JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Χαινκές: "Μελετάω τη Γιούβε νύχτα-μέρα"

Η ώρα για την πρώτη μάχη της Μπάγερν Μονάχου με τη Γιουβέντους πλησιάζει και ο Γιουπ Χάινκες πιστεύει ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί απολύτως διαβασμένη.
Οι Βαυαροί είναι το φαβορί για την πρόκριση  αλλά ο προπονητής τους δε θέλει να το σκέφτεται αυτό και στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μπιανκονέρι.

«Η Γιουβέντους είναι ιταλική ομάδα σε κάποια σημεία αλλά σε κάποια άλλα όχι. Δεν παίζουν κατενάτσιο, αντιθέτως έχουν μια πολύ ξεχωριστή επιθετική λογική. Ομολογώ πως σπάνια έχω δει μια ιταλική ομάδα τόσο οργανωμένη και απρόβλεπτη όταν επιτίθεται. Εχουν μέσους που βγαίνουν μπροστά και πατάνε περιοχή συχνά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί η Γιουβέντους είναι πολύ επικίνδυνη όταν επιτίθεται», είπε αρχικά ο Χάινκες και συνέχισε αναφερόμενος στο κέντρο των Τορινέζων: «Ο Αντρέα Πίρλο είναι ιδιοφυία ενώ οι Αρτούρο Βιντάλ και Κλαούντιο Μαρκίζιο είναι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Εχουμε κι εμείς, όμως, παίκτες τέτοιας αξίας».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Μπάγερν τόνισε πως «πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε απέναντι μας μια πολύ οργανωμένη ομάδα αλλά όλοι, συμπεριλαμβανομένης και της Μπάγερν, έχουν κάποια αδύναμα σημεία. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι καθώς πρόσφατα είδα τη Γιουβέντους σε δράση από κοντά και γενικά όλο αυτό το διάστημα τη μελετούσα και τη σκεφτόμουν από το πρωί ως το βράδυ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και πιστεύω πως θα είναι ισορροπημένα παιχνίδια».



«Μεγάλος σεβασμός», από Κρόος και Μίλερ
Στη συνέντευξη Τύπου της Μπάγερν τη Δευτέρα ήταν και οι Τόνι Κρόος και Τόμας Μίλερ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και αμφότεροι τόνισαν ότι είναι ένα παραδοσιακό ευρωπαϊκό ντέρμπι.

«Μεγάλος σεβασμός για τη Γιουβέντους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κρόος και συνέχισε: «Εχουμε, πάντως, περισσότερη εμπειρία και θέλουμε όσο τίποτα άλλο να φτάσουμε στον τελικό και να εκδικηθούμε για αυτό που έγινε στον περσινό τελικό... Είχα πει μετά την κλήρωση ότι από τους υποψήφιους αντιπάλους μας, οι δύο καλύτερες ομάδες ήταν οι Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μίλερ, που τόνισε χαρακτηριστικά πως «δεν πρέπει κανείς μας να σκέφτεται το 9-2 με το Αμβούργο. Κόντρα στο Αμβούργο αν κάνουμε ένα λάθος μπορούμε να αποφύγουμε τη ζημιά. Κόντρα στη Γιουβέντους όχι...».


Συνεχίζοντας, πάντως, ο άσος της Μπάγερν ξεκαθάρισε πως «δεν παίζουν Γερμανία-Ιταλία, παίζουν Μπάγερν-Γιουβέντους. Είναι διαφορετικό πράγμα. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τη Γιούβε αλλά δε νομίζω πως έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα ή φόβο απέναντι στις ιταλικές ομάδες. Πέρυσι αντιμετωπίσαμε τη Νάπολι ενώ πριν λίγα χρόνια πετύχαμε μια μεγάλη νίκη στο Τορίνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: