JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Μπουφόν: Σε τρεις με τέσσερις Κυριακές ελπίζω να το έχουμε κατακτήση"


Ο Gigi Buffon τελειώνοντας το παιχνίδι εναντίον της Λάτσιο χαιρέτησε όλο το γήπεδο όχι μόνο τους οπαδούς της δικαίως του ομάδας, αλλά και τους αντιπάλους, βλέποντας τον οι οπαδοί τησ Λάτσιο επέστρεψαν την χειρονομία του με ένα μεγάλο χειροκρότημα. Μια σκηνή που είναι σπάνια στα ιταλικά στάδια και πρέπει να δοθεί έμφαση: «Εμείς δεν πρέπει να μπαίνουμε σε αυτά τα πράγματα στην Ιταλία, αλλά όλα αυτά τα χρόνια, οι οπαδοί της Λάτσιο μου έχουν δείξει πάντα σεβασμό και όταν έρχομαι εδώ είμαι έτοιμος να τους χαιρετήσω γιατί το αξίζουν και εγώ τους σέβομαι. " 

Όσον αφορά το παιχνίδι ο Buffon δεν μπορεί παρά να εκφράσει την ικανοποίηση του: «Ήμασταν πολλοί καλοί σήμερα, δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι κι ας φαίνεται έτσι. Ήταν μια εβδομάδα, κατά την οποία έπρεπε να ξεχάσουμε τον αποκλεισμό μας από το Champions League, καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απόψε με το αυταρχικό τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή η νίκη. " 

Με 11 βαθμούς μπροστά πλέον από τη Napoli, η γραμμή του τερματισμού πλησιάζει: "Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό βήμα προς την κατάκτηση του Scudetto, αν καταφέρουμε να φτάσουμε σε αυτό σε τρεις ή τέσσερις Κυριακές θα είναι μεγάλο πράγμα, γιατί θα δώσει συνέχεια στο προηγούμενο Scudetto. Έχουμε πάντα το μυαλό μας εκεί στο παρελθόν, ξεπερνώντας πάντα κάποιες δύσκολες στιγμές, και αυτό σημαίνει, επίσης, να γνωρίζει πώς να υποφέρουν και να ξέρεις τι θέλεις. Θα σηκώσεις το Κύπελλο ως αρχηγός; Δεν ζω γι 'αυτό, αλλά θέλω να χαίρομαι μαζί με τους οπαδούς, τους συμπαίκτες, τον προπονητής και την διοίκηση μας. " 



Δεν υπάρχουν σχόλια: