JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Κόντε: "Εφτά βαθμούς ακόμα και το πήραμε"

Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του 31ου σκουντέτο στην ιστορία της έκανε η Γιουβέντους με το μεγάλο διπλό στη Ρώμη επί της Λάτσιο, όπως δήλωσε ο Αντόνιο Κόντε, τονίζοντας πως έχουν κάθε λόγο για να είναι χαρούμενοι οι «μπιανκονέρι».

Η «Γηραιά Κυρία» οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού της πρωταθλήματος. Η ήττα-αποκλεισμός από τη Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, έδειξε να μην επηρεάζει καθόλου το συγκρότημα του Κόντε, που έφυγε με σπουδαίο διπλό από το «Ολίμπικο» (0-2) και δεν θα μπορούσαν να μην είναι άπαντες χαρούμενοι στη Γιουβέντους.

«Στην Ευρώπη φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα βρισκόμαστε για μεγάλο διάστημα στην πρώτη θέση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να απογοητευόμαστε», δήλωσε αρχικά ο Κόντε και πρόσθεσε:

«Μετά και τη σημερινή νίκη, χρειαζόμαστε άλλους επτά βαθμούς για να στεφθούμε πρωταθλητές, αλλά ακόμη δεν το σκεφτόμαστε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και κάναμε άλλο ένα βήμα για να τερματίσουμε πρώτοι. Επομένως, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: