JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Κόντε: "Αύριο θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο"

Αντόνιο Κόντε είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα κόντρα στη Μπάγερν!


Επί μία εβδομάδα οι τιφόζι και παλιοί θρύλοι της ομάδας ντόπαραν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και ο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ουσιαστικά υποσχέθηκε σε όλους ότι το βράδυ της Τετάρτης, στο Juventus Stadiumπου θα βράζει, οι Μπιανκονέρι θα είναι πολύ διαφορετικοί σε σχέση με το Μόναχο.



«Το κλίμα στην ομάδα είναι τέλειο, η ψυχολογική μας κατάσταση πάρα πολύ καλή και περιμένουμε με ηρεμία τον αγώνα. Ξέρουμε ότι απέναντι μας έχουμε μια ομάδα πάρα πολύ δυνατή αγωνιστικά, μια ομάδα που λειτουργεί σαν ρολόι τα τελευταία χρόνια. Εχουν πάει σε δύο τελικούς Champions League τα τελευταία τρία χρόνια, αυτό τα λέει όλα... Εμείς είμαστε μόλις στο δεύτερο χρόνο του πρότζεκτ που ξεκινήσαμε πέρυσι, είμαστε μόλις στον πρώτο μας χρόνο σε αυτό το επίπεδο μετά από αρκετά δύσκολα χρόνια. Τα ξέρουμε αυτά αλλά ξέρουμε και ότι η πραγματική Γιουβέντους δεν είναι αυτή που εμφανίστηκε στο Μόναχο και τώρα έχουμε την ευκαιρία και τη διάθεση να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο».



Ερωτηθείς για τα πολύ καλά λόγια που είπε ξανά, την Τρίτη, ο Γιουπ Χάινκες για τη Γιουβέντους που χτίζει ο Κόντε, ο προπονητής των Τορινέζων απάντησε: «Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια και εύχομαι αύριο βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα, να λέει στους δημοσιογράφους "εγώ σας τα έλεγα για τη Γιουβέντους"»!



Συνεχίζοντας, ο Κόντε επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι «η Μπάγερν είναι τρομερά δυνατή ομάδα και το έδειξε στον πρώτο αγώνα», για να προσθέσει πως «σε τέτοιες περιπτώσεις εκτός από το ότι πρέπει να είμαστε τέλειοι, θα πρέπει να είμαστε και λίγο τυχεροί. Επεισή κάποιοι δημοσιογράφοι ξεφεύγουν, πάντως, θέλω να σας πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου όταν άκουσα κάποιους μετά τον αγώνα στη Γερμανία να λένε ότι είχαν χρόνια να δουν μια τόσο κακή Γιουβέντους; Πόσα χρόνια είχαν, δηλαδή; Αυτή η ομάδα πριν δύο χρόνια ήταν εκτός Ευρώπης και τώρα αυτοί οι ίδιοι έχουν την απαίτηση να τα σαρώσουμε όλα αμέσως; Δουλεύουμε πάρα πολύ εδώ και 18 μήνες και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Το να νικήσεις, να κατακτήσεις τίτλους καθώς πάμε για το δεύτερο σερί Scudetto φέτος, είναι πολύ δύσκολο. Οποιος λέει ότι είναι εύκολο να πάρεις ένα πρωτάθλημα, δεν έχει κερδίσει τίποτα στη ζωή του. Τίποτα. Εχω κατακτήσει πολλούς τίτλους ως ποδοσφαιριστής, εύχομαι να πετύχω το ίδιο και ως προπονητής». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: