JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Κόντε: "Η Μπάγερν είναι το φαβορί, αλλά δεν χάσαμε πριν ακόμα παίξουμε"

Από την πρώτη στιγμή, μετά την κλήρωση, ο Αντόνιο Κόντε έδωσε στην Μπάγερν Μονάχου τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «4» του Champions League και επιμένει σε αυτό.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε ξανά πως η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ σε αυτό το ζευγάρι, λέγοντας πως για τους Μπιανκονέρι όλα έχουν ήδη πάει καλά στην Ευρώπη φέτος καθώς ο στόχος ήταν να επιστρέψουν στους μεγάλους αγώνες.



«Ξέρουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ καθώς θα αντιμετωπίσουμε μία από τις ομάδες που από την αρχή της σεζόν είχαν ως στόχο να κατακτήσουν το Champions League. Εμείς δεν ξεκινήσαμε με αυτόν τον στόχο φέτος. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα όποια αδύναμα σημεία έχει μια τόσο δυνατή ομάδα όπως η Μπάγερν. Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, μια μάχη», τόνισε αρχικά ο Κόντε και συνέχισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι επειδή η Γιουβέντους είναι ξανά εδώ, στους τελευταίους γύρους του Champions League μετά από απουσία χρόνων και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η Μπάγερν έχει προβάδισμα 20 βαθμών από μία τρομερή ομάδα όπως η Ντόρτμουντ, αυτό τα λέει όλα για το ποιον θα έχουμε απέναντι μας. Δε θα το αφήσουμε, όμως, αυτό να μας επηρεάσει. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία από την πλευρά μας για να αναμετρηθούμε με την Μπάγερν, να μετρήσουμε δηλαδή τις δυνάμεις μας κόντρα σε ένα από τα φαβορί για το Champions League. Παρ' όλα αυτά, δεν έχουμε χάσει πριν καν ξεκινήσει το ματς».




Μπουφόν: «Εχω τους καλύτερους αμυντικούς»

Τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που αποθέωσε τους συμπαίκτες του στην αμυντική γραμμή της ομάδας.



«Συχνά μιλάνε για μένα αλλά θέλω να πω πως έχω μπροστά μου μια εκπληκτική άμυνα και συχνά κάποιοι την υποτιμούν. Η τριάδα της άμυνας μας είναι η καλύτερη τριάδα με την οποία έπαιξα ποτέ. Ο Κόντε έχει καταφέρει να βρει τους σωστούς ρόλους για τον καθένα ώστε όλα να πάνε καλά σε άμυνα τριών», είπε ο τερματοφύλακας των Μπιανκονέρι και ακολούθησε ένα σχόλιο για τον Αντρέα Πίρλο καθώς οι Γερμανοί δημοσιογράφοι στέκονται στο πώς θα τον αντιμετωπίσει η Μπάγερν.



«Πριν 1,5 χρόνο η διοίκηση έκανε πολύ καλά με το να αρπάξει την ευκαιρία και να φέρει στην ομάδα τον Πίρλο. Εχω υπάρξει συμπαίκτης με πολλούς μεγάλους παίκτες αλλά ο Αντρέα είναι ένας από τους λίγους που πραγματικά έχει το κάτι παραπάνω».



Οσο για τα ματς με τους Βαυαρούς, ο Μπουφόν είπε ότι «θα είναι δύο ισορροπημένοι αγώνες και μπορεί να κριθεί η πρόκριση από μία ή δύο φάσεις. Ξέρουμε ότι η Μπάγερν είναι πάρα πολύ δυνατή, ξέρουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο και γενικά είναι πολύ ωραίο το να είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: