JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Χάινκες: "Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο"

Το 2-0 του πρώτου προημιτελικού στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπέρ της Μπάγερν Μονάχου, δεν αλλάζει τα πλάνα του Γιουπ Χάινκες για τη ρεβάνς με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, όπως δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς.


Ο Χάινκες είδε τους Βαυαρούς να κατακτούν και μαθηματικά το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με αποτέλεσμα όλη η προσοχή να πέφτει επάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει σαφές αβαντάζ στην Μπάγερν.



Ο Γιουπ Χάινκες, στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (9/4), μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Ιταλούς, τον γκολκίπερ Μπουφόν, ενώ τόνισε πώς δεν πρόκειται ν΄ αλλάξει σε καμία περίπτωση τα πλάνα του παρά το 2-0 της «Αλιάνς Αρίνα».



Αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων του Γερμανού προπονητή: 

«Στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν μπορεί να είναι σίγουρο, όπως και τίποτε δεν αποκλείεται. Η Γιουβέντους είναι κορυφαία ομάδα και το αποδεικνύει με τη φετινή της πορεία και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στη Serie A. Θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και θα κοιτάξουν να κάνουν το αδύνατο, δυνατό. Έχουν έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, όπως ο Μπουφόν, που για εμένα είναι θρύλος. Προσωπικά δεν διαφοροποιώ τα πλάνα μου για τον επαναληπτικό. Σκοπός μας είναι το καλύτερο. Γνωρίζετε ότι ο Τόνι Κρόος δεν είναι εδώ μαζί μας, λόγω τραυματισμού. Για εμάς, παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας σε κάτι. Θα προσεγγίσουμε το ματς, όπως στο Μόναχο, με σκοπό να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: