JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κόντε: «Τελικός και με Πεσκάρα»

Καμία λέξη για τη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου δεν είπε την Παρασκευή ο Αντόνιο Κόντε, θέλοντας έτσι να δείξει ότι το σαββατιάτικο ματς με την Πεσκάρα είναι σημαντικό.
Μπορεί η κακή εμφάνιση στο Μόναχο, η ήττα στον πρώτο προημιτελικό του Champions League και η ρεβάνς της Τετάρτης να είναι το πρώτο θέμα στον ιταλικό Τύπο σε ό,τι αφορά τους Μπιανκονέρι αλλά δεν είναι και το πρώτο θέμα στο μυαλό του προπονητή της ομάδας.

«Το έχω ξαναπεί ότι ο προσεχής αγώνας είναι πάντα ο πιο σημαντικός για εμάς και προσεχής αγώνας είναι αυτός με την Πεσκάρα. Ενα ματς στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Οπως έχω δηλώσει ξανά, ως ποδοσφαιριστής κατέκτησα τίτλους που έμοιαζαν χαμένοι και έχασα τίτλους που έμοιαζαν σίγουροι γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε απολύτως σοβαροί και σε αυτό το ματς. Εχουμε μια καλή διαφορά από τους διώκτες μας αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου. Από την αρχή της σεζόν είχαμε ξεκαθαρίσει ότι ο βασικός μας στόχος για φέτος είναι η κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος ώστε να εδραιωθούμε και αυτό δεν αλλάζει τώρα», είπε ο Κόντε και συμπλήρωσε: «Τα έχουμε πει κι άλλες φορές αλλά θα το ξαναπούμε... Τη φετινή σεζόν υπήρχαν ρεαλιστικοί στόχοι και όνειρα. Ρεαλιστικός στόχος είναι το Scudetto και πρέπει οπωσδήποτε να το κατακτήσουμε. Το Champions League είναι ένα όνειρο φέτος. Το πλάνο μας ξεκίνησε πριν 17-18 μήνες και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και πάμε φέτος για το δεύτερο σερί, έχουμε κατακτήσει το Σούπερ Καπ, δεν απαξιώσαμε το Coppa Italia ούτε πέρυσι ούτε φέτος και είμαστε και στους «8» του Champions League. Είμαστε στο σωστό δρόμο».Ερωτηθείς για το αν οι οπαδοί μπορούν να είναι απογοητευμένοι από το 2-0 στο Μόναχο, ο προπονητής των Τορινέζων τόνισε πως «οι οπαδοί θέλουν πάντα νίκες και είναι λογικό γιατί είμαστε η Γιουβέντους. Η Γιουβέντους είναι μια ομάδα συνηθισμένη από την ιστορία της σε νίκες παντού. Δεν ξεχνάμε, όμως, πώς ήταν η κατάσταση πριν 18 μήνες, δεν ξεχνάμε τι πέρασε η Γιουβέντους μετά τη... βόμβα του Calciopoli. Ο Γιουπ Χάινκες είπε ότι η Γιούβε είναι ένας γίγαντας που αναγεννήθηκε από τις στάχτες του και αυτό λέει πολλά για το πώς προοδεύει, πώς ωριμάζει αυτή η ομάδα».

Από εκεί και πέρα, ο Κόντε αποκάλυψε πως στο ματς του Σαββάτου με την Πεσκάρα θα είναι στο τέρμα ο Μάρκο Στοράρι και όχι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν γιατί «είχε πυρετό μετά το ματς με την Ιντερ, επανήλθε μετά το ματς με την Μπάγερν οπότε θα μείνει εκτός για να είναι έτοιμος από κάθε άποψη για το επόμενο παιχνίδι», τόνισε πως «ο Ασαμόα πληρώνει τη συμμετοχή στο Coppa Africa και όταν επέστρεψε στο Τορίνο έπρεπε να μείνει 7-10 μέρες εκτός με άδεια» ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει θέση βασικού το Σάββατο ο... Νικολά Ανελκά! Σίγουρα, πάντως, δε θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Κιελινι και Μπαρτσάλι.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Κόντε επανέλαβε ότι το ματς με την Πεσκάρα είναι πάρα πολύ σημαντικό καθώς οι τρεις βαθμοί θα φέρουν τη Γιουβέντους πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου που είναι ο βασικός της στόχος για φέτος και πρόσθεσε πως «με τη διοίκηση έχουμε κοινή σκέψη. Πριν αρχίσει η σεζόν θέτουμε τους στόχους και είμαστε κοντά στο να τους πετύχουμε και φέτος, όπως τους πετύχαμε και πέρυσι. Την περσινή σεζόν, ειδικά, έμοιαζε με θαύμα στην αρχή του πρωταθλήματος -μετά από δύο σερί έβδομες θέσεις- το να τερματίσουμε πρώτοι και χωρίς ήττα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: