JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Μαρότα: "Λίγη υπομονή και θα γίνει η Γιούβε όπως ήταν προ 2006"

Υπομονή από τους οπαδούς της Γιουβέντους ζήτησε ο Μπέπε Μαρότα σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του Champions League, λέγοντας πως χρειάζεται χρόνος και χρήμα.
«Η άποψη πως οι οπαδοί της Γιουβέντους θα πρέπει για 3-4 χρόνια να είναι ικανοποιημένοι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι νομίζω σωστή. Πήραμε πέρυσι το Scudetto, είμαστε κοντά στο να πάρουμε το δεύτερο σερί φέτος και θέλουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι τώρα ανοίγουμε αυτόν τον κύκλο επιτυχιών και δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι μέσα σε δύο σεζόν θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Από την ομάδα της Γιουβέντους πριν τρία χρόνια, έχουν μείνει μόνο τέσσερις: Μπουφόν, Κιελίνι, Μαρκίζιο και Ντε Τσέλιε. Εχει γίνει μια πολύ μεγάλη ανανέωση και τα αποτελέσματα είναι μια χαρά», τόνισε αρχικά ο γενικός διευθυντής των Μπιανκονέρι και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος.

«Χρειάζεται λίγη υπομονή για να γίνει η Γιουβέντους όπως προ 2006, όταν άρχιζε τη σεζόν και στόχευε σε όλους τους τίτλους. Την τελευταία 10ετία έχουν αλλάξει πολλά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Οι ιταλικές ομάδες ήταν επί χρόνια πρώτες σε έσοδα, ήταν οι πιο δυνατές οικονομικά. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οπως και να έχει, είμαστε ικανοποιημένοι από τη φετινή παρουσία μας στο Champions League, βάζουμε τις βάσεις σιγά-σιγά και ξέρουμε ότι θα χρειαστεί χρήμα και λίγη υπομονή για να καλύψουμε το κενό από τις ομάδες που είναι φαβορί φέτος».

Ολοκληρώνοντας, ο Μαρότα εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση της διοίκησης της Γιουβέντους για τη δουλειά που γίνεται με τον Αντόνιο Κόντε από το καλοκαίρι του 2011, λέγοντας πως «χρειάζεται δουλειά από όλους, χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο που έχουμε ξεκινήσει και ο Αντόνιο Κόντε κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει. Η διοίκηση ευχαριστεί τον προπονητή και τους παίκτες για όλα όσα κάνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: