JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Κόντε: "Την Τετάρτη πρέπει να τα δώσουμε όλα"

Ο τραυματισμός του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο στο Γιουβέντους-Πεσκάρα τον αφήνει εκτός από τη ρεβάνς με την Μπάγερν, όπως επιβεβαίωσε ο Αντόνιο Κόντε.


«Ο Σεμοάστιαν υπέστη διάταση πλαγίου συνδέσμου από ό,τι μου είπε το ιατρικό τιμ και είναι αδύνατο να προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης», είπε μετά τη νίκη επί της Πεσκάρα ο Κόντε, που ερωτηθείς για τη ρεβάνς με τους Βαυαρούς και για το πανό των οπαδών της Γιουβέντους στο πέταλο («10/04... Το πιστεύουμε, ενωμένοι τίποτα δεν είναι αδύνατο») τόνισε: 

«Εδωσα ρεπό στους παίκτες για την Κυριακή και την Τετάρτη θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Αν θέλουμε να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας και να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα από την αρχή. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι θα ρισκάρουμε να βρεθούν ο Ριμπερί και ο Ρόμπεν σε φάσεις ένας εναντίον ενός. Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να παίξουμε με 4-3-3 σε αυτό το ματς αλλά με τον Πέπε, που πέρυσι έπαιζε μια χαρά από δεξιά στην επιθετική τριάδα, τραυματία και τον Λιχτστάινερ τιμωρημένο ποιος θα παίξει φουλ μπακ από εκεί; Εγώ;».


Τέλος, έκανε ένα σχόλιο και για τον αγώνα με την Πεσκάρα, λέγοντας πως «είναι από αυτά τα παιχνίδια στα οποία έχεις να κερδίσεις τρεις βαθμούς αλλά έχεις να χάσεις πολλά περισσότερα. Το ματς έμοιαζε καταραμένο καθώς η μπάλα δεν ήθελε να πάει στα δίχτυα στις τόσες ευκαιρίες που κάναμε και ξαφνικά ο αντίπαλος σκόραρε με ένα σουτ από τα 40 μέτρα... Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και φυσικά από τη νίκη που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στον βασικό μας στόχο φέτος που ήταν και είναι το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: