JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μαρότα: «Εξαιρετικοί παίκτες, αλλά…»


Για τις περιπτώσεις των Αριέν Ρομπέν της Μπάγερν Μονάχου και Αλέξις Σάντσες της Μπαρτσελόνα μίλησε στο «Sky Sports Italia», χωρίς ωστόσο να ρίξει… φως στις ενδεχόμενες μεταγραφές των δύο στη Γιουβέντους, ο Μπέπε Μαρότα.
Ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας έπλεξε το εγκώμιο των δύο ποδοσφαιριστών, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρουν την ομάδα του, όμως δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά. Πάντως, για ακόμη μία φορά στάθηκε στο οικονομικό, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα για να πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένες προσθήκες κατά την περίοδο του καλοκαιριού:
«Πρόκειται για δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ο Ρομπέν είναι ένας άριστος τεχνίτης και αποτελεί σημαντικό κομμάτι μιας ομάδας, που θεωρείται από πολλούς ως η καλύτερη της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τον Σάντσες, ο οποίος όμως είναι εξίσου ακριβός για τα δεδομένα μας», ανέφερε αρχικά ο 56χρονος Ιταλός στο Μέσο της πατρίδας του για να συνεχίσει:
«Είναι τιμή μας που, συνδέουν την ομάδα μας με αυτά τα ονόματα, όμως δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο από το ότι θαυμάζουμε και τους δύο ως ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: