JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Κόντε: "Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι"

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε ότι το παιχνίδι με την Τορίνο δεν θα είναι εύκολο και δήλωσε χαρούμενος που τόσο η Γιουβέντους, όσο και η «Γκρανάτα» βρίσκονται στη μεγάλη κατηγορία.
Γιούβε και Τορίνο τίθενται αντιμέτωπες και η «Κυρία» μπορεί να σφραγίσει τον τίτλο αν κερδίσει και παράλληλα η Νάπολι «γκελάρει» με την Πεσκάρα. Για τον Αντόνιο Κόντε ωστόσο η νίκη απέναντι στην Γκρανάτα μόνο εύκολη δεν θα είναι.

«Το ντέρμπι είναι πάντα ένα σημαντικό παιχνίδι, κυρίως ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο βασισμένο στην κατοχή και τις ιδέες. Υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις και θυμάμαι δύο από αυτές, όπου εμείς κερδίσαμε το Πρωτάθλημα και η Τόρο υποβιβάστηκε, αλλά παρόλα αυτά χάσαμε και τις δύο φορές. Αυτό αποδεικνύει ότι η δύναμη στα χαρτιά δεν μετράει καθόλου. Το ντέρμπι δεν μπορεί να είναι ένα παιχνίδι σαν τα άλλα και η αντιπαλότητα είναι υπέροχη, να έχεις δύο ομάδες από την ίδια πόλη στην μεγάλη κατηγορία», τόνισε ο Κόντε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι σπουδαίο να βλέπουμε την Τόρο να επιστρέφει σε δυνατό επίπεδο, ακόμα και αν ο πίνακας δείχνει ότι παλεύουν για την σωτηρία. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια έξοχη ομάδα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι». Σε ένα ντέρμπι η αποφασιστικότητα μετράει όσο και οι τακτικές. Η Τορίνο θα έχει μεγάλο κίνητρο και πρέπει να τους κοντράρουμε. Είμαστε έτομοι για το ματς και φυσικά ελπίζω η Γιούβε και η Τόρο να πετύχουν τους στόχους τους.


Αυτό το Πρωτάθλημα είναι εκπληκτικό επειδή δεν είναι εύκολο να επαναλάβεις την επιτυχία στην Ιταλία, κυρίως όταν ξεκινάς ως φαβορί. Αν ο τίτλος όντως έρθει τότε θα είναι αποτέλεσμα της σκληράδας, της δίψας, της αφοσίωσης και της σταθερότητας, όλα αυτά που δείξαμε περισσότερο από τους άλλους», υποστήριξε, ενώ παρέπεμψε στον Μαρότα για ερωτήσεις που αφορούν πιθανές μεταγραφές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: