JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κοντά στην επιστροφή του στη Γιούβε ο Ιμπραίμοβιτς, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Γιουβέντους είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πρόταση της «Μεγάλης Κυρίας» στον Σουηδό για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με ετήσιες αποδοχές ύψους εφτά εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ιμπαΐμοβιτς, ο οποίος ήταν στην Γιουβέντους από το 2004 μέχρι το 2006, έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και λαμβάνει 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στο Παρίσι. Όμως λέγεται πως ο Σουηδός επιθυμεί πολύ να επιστρέψει στους «μπιανκονέρι» και για χάρη της ιταλικής ομάδας είναι έτοιμος να κάνει αυτό το γερό ψαλίδι στις απολαβές του. 



Εδώ και καιρό πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγω για έντονο ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον 32χρονο . Παράλληλα, η ιταλική ομάδα το επιβεβαίωσε έμμεσα μέσω δηλώσεων του τεχνικού διευθυντή της Γιουβέντους, Μπέμπε Μαρότα. Ο Μαρότα τόνισε όμως πως δεν θα μπορούσε καμία ιταλική ομάδα να ανταποκριθεί στις αποδοχές που έχει ο Ζλάταν ενώ και ο ίδιος ο παίκτης εξέφρασε την τιμή που νιώθει για αυτές τις φήμες .


Σε όλα αυτά έρχεται να «κολλήσει» και η φημολογούμενε η μεταγραφή του Καβάνι στην Παρί κάτι που φαίνεται να ωθεί ακόμα περισσότερο τον Σουηδό στην έξοδο της γαλλικής ομάδας.
Τέλος, οι Ιταλοί συνδέουν επίσης το ταξίδι που έκανε η σύζυγος του Ζλάταν, Ελένα, πριν μερικές μέρες στην γειτονική μας χώρα με την πιθανή μεταγραφή, αναφέροντας πως εκείνη έψαχνε σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: