JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Οι παρατηρήσεις μιας ισοπαλίας

Όταν δεν κερδίζεις καλό είναι να μην χάνεις. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι παίκτες της Γιουβέντους στο παιχνίδι με την Ίντερ που έληξε 1-1.

Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ καλό από άποψη θεάματος και μονομαχιών στο κέντρο. Αρκετά παράξενο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δύο ομάδες έχουν δώσεις μόλις 2 επίσημα παιχνίδια (η Γιουβέντους ένα παραπάνω με το σούπερ καπ με αντίπαλο στη Λάτσιο).

Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο παιχνίδι με την Ίντερ είναι ότι ακόμα και όταν η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ έμεινε πιστή στο πλάνο της. Πολλοί από εσάς θα πείτε (και σωστά) ότι ισοφάρισε αμέσως αλλά ισοφάρισε ακριβώς επειδή έπαιξε ένα από τα αγαπημένα της “play”, αυτό από τα άκρα.
Μπορεί να επέδωσε καλά όμως η εικόνα της ομάδας είχε και αδυναμίες. 

Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά με τα τρία χαφ που παίζει ο Κόντε (Πίρλο, Βιδάλ, Πογκμπά) δε βλέπουμε καθόλου κάθετο παιχνίδι με αποτέλεσμα ο Τέβεζ να γυρνάει πίσω προκειμένου να πάρει μπάλα και να δημιουργεί κατά μέτωπον.

Επίσης η ομάδα έμεινε αβοήθητη από τον πάγκο. Μπορεί ο Κόντε να είναι αυτός που έχει την κύρια ευθύνη για την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι είναι υπεράνω κριτικής. Στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια έκανε 2 αλλαγές και αυτές στο 89’, στο παιχνίδι με τη Λάτσιο κάνει την πρώτη στο 79’, ενώ χθες έκανε μόλις πάλι 2, ενώ και οι αλλαγές που έκανε δεν άλλαξαν την εικόνα της ομάδας.

Θεωρώ επίσης απαράδεκτη τη συμπεριφορά του προς τον  Γιορέντε (κάπου διάβασα ότι έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης) από τη στιγμή που πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικό. Σε αυτό προσθέστε την παραφωνία που βλέπω εγώ ως προς τον Βούτσινιτς, που τουλάχιστον στην αρχή μοιάζει να είναι ένα επίπεδο κάτω σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με την Κοπεγχάγη εκτός έδρας. Μια καλή ευκαιρία, για πρώτη νίκη που θα δώσει στην ομάδα την ευκαιρία να μπει δυνατά στο Τσάμπιονς Λιγκ που η ομάδα πρέπει να έχει βλέψεις για κάτι καλό.

Μέχρι την επόμενη επικοινωνία μας να είστε καλά.

Υ.Γ Αν γουστάρετε ρίξτε και μια ματιά στο blog μου. Θα χαρώ να τα λέμε και από εκεί για πολλά θέματα της αθλητικής επικαιρότητας.


2 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

τα ηπες ωρεα ακρηβος ετση ειναι ο γιωρεβτε ειναι χρησο βουτσηνητς τσοβηνηκο κουαρελα ειναι χαλκος

Vero Juventino είπε...

καλησπερα κι απο μενα κοπελια και καλως ηρθες στην παρεα και στην οικογενεια της γιουβε.