JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Conte:«Οι Γιουβέντους και Ίντερ είναι ισχυρές»




Ο Antonio Conte πιστεύει ότι η Derby d'Italia  έδειξε ότι η Ίντερ και η Γιουβέντους μπορεί να αγωνιστεί για το Scudetto αυτή τη σεζόν.

"Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι η Inter μπορεί να στοχεύει στην κορυφή του πίνακα αυτή τη σεζόν,ενώ η Γιουβέντους είναι πολύ δύσκολο να νικηθεί ",είπε στο Sky Sport Italia μετά την ισοπαλία 1-1,ανάμεσα στις δυο ομάδες.
«Είδα την ομάδα μου να παίζει πολύ καλά σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που έχει τα πάντα για να ανταγωνιστεί το δικαίωμα μέχρι το τέλος, καθώς δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου θα έχουν καλύτερα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

"Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η προσπάθεια και η επιθυμία να κερδίσουμε.Δεχτήκαμε ένα γκολ,αλλά αντιδράσαμε με θυμό και θα μπορούσαμε να πετύχουμε το 2-1 κατ 'ευθείαν.

"Κατά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου θα πρέπει να ήμασταν σε εγρήγορση και συγκεντρωμένοι,αν και ήταν δύσκολο μετά από τόσους διεθνείς που έλειπαν σε υποχρεώσεις με της εθνικές τους ομάδες.

Ο Stephan Lichtsteiner αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο,διακινδυνεύοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

"Ο Stephan είχε λάβει μια κίτρινη κάρτα και διέτρεχε τον κίνδυνο να αποβληθεί,όταν όλοι οι παίκτες της Inter έτρεξαν πάνω στον διαιτητή ζητώντας να αποβληθεί.

Με την εμπειρία μου ως παίκτης,ξέρω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις,ο διαιτητής απλά περιμένει για το επόμενο επεισόδιο για να δείξει την κόκκινη κάρτα. 

Στην πραγματικότητα αυτό πραγματοποιήθηκε στην μισή ώρα παιχνιδιού και θα μπορούσα να έχω τον αντικαταστήσει νωρίτερα. "

Ο Conte έχει χρησιμοποιήσει πάντα την ίδια ενδεκάδα σε και τα τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.

"Το ροτέισιον θα γίνει όταν είναι σκόπιμο.Η κατάκτηση της Serie A είναι ο πραγματικός μας στόχος και μπορούμε να πετύχουμε κάτι ιστορικό αυτή τη σεζόν

"Ο Fabio Quagliarella είναι σε καλή κατάσταση και είναι ίσως στην καλύτερη φόρμα του από τότε που έχω πάει στη Γιουβέντους.
"Ο Fernando Llorente είναι μέρος της ομάδας, αλλά ήταν έξω για ένα χρόνο και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνο για να πάρει πίσω την πλήρη ικανότητα.Εγώ δεν θα τον ρίξω στη μάχη πριν είναι έτοιμος μόνο για να κρατήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χαρούμενα".

1 σχόλιο:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

σηγουρα ο κοντε ειναι προππονηταρα επηδη ολημας κανουμε λαθη ταπηνημου γνομη εκανε κε αυτος δηλαλη επηδη ο κουαρελα ειναι πιο γρηγορος σημενη ειναι καλητερος του γιωρεντε απαραδεχτο μεγα λαθος ο γιωρεντε δεν ειναι τσοβηνηκο βουτσηνητς κουαρελα ειναι σηβορη μηλερ μπατηστουτα ιοσεμπιο πεχταρας τωρα θωβατε μην δεν εχι καλη αποδοση τοτε να τον βγαλη να τον ξαναβαλη οπος εκανε κε με τους αλους