JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η Ολλανδική τηλεόραση κατηγορεί για ντόπινγκ τη Γιουβέντους πριν τον τελικό του 96 με τον Ajax.



Στα 17 χρόνια μετά τον τελικό του Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Ajax ,που κέρδισε η Γιουβέντους το Μάιο του 1996, η ολλανδική τηλεόραση κατηγορεί για ντόπινγκ την Juventus. "Πριν από το τελικό του Champions League το 1996 με τον Άγιαξ,οι παίκτες της Γιουβέντους είχαν ναρκωθεί με ΕΓΔΕ " , λέει μεταξύ άλλων,το ντοκιμαντέρ που θα βγει στον αέρα τη 26 Μαΐου και έχει τίτλο "Andere Tijden Sport". 
 Όπως ανέφερε « Calciomalato»,στην ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή έδωσαν συνέντευξη δύο έμπειροι Ιταλοί γιατροί,ο Giuseppe D'Onofrio και Alessandro Donati :ο πρώτος είναι  αιματολόγος που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από έναν εμπειρογνώμονα στη δίκη της Γιουβέντους "Θα ήταν κάτι που χρησιμοποιείται για την αύξηση της αιμοσφαιρίνη τους, ίσως ΕΓΔΕ " , λέει ο D'Onofrio.

Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, στη συνέχεια ο FINIDI George , ένας πρώην παίκτης του Ajax: «Είναι πολύ περίεργο. Εμείς δεν μιλάμε για απλά ενισχυμένους παίκτες, αλλά και από διάφορα στοιχεία. Εάν μπορείτε να πάρετε το παιχνίδι με 6-7 ενισχυμένους παίκτες, παίζανε βρώμικα, πολύ βρώμικα".  
Στη συνέχεια ο Ronald De Boer είπε : «Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι;Ότι θα πρέπει να τιμωρηθούν ». 

 Φυσικά, ακόμη και η σκιά της απόδειξης, μόνο η κερδοσκοπία και οι εικασίες χωρίς αντικειμενικά στοιχεία, έτσι ώστε ο δημοσιογράφος Xavier Jacobelli να έχει,αυτή τη στιγμή, σχολίασε: «Οι αποκαλύψεις έρχονται σε καθυστέρηση για το σκοπό αυτό, ελπίζω ότι θα πρέπει να υποστηρίζεται από αποδεικτικά στοιχεία ή αντικειμενικά στοιχεία, διαφορετικά, θα ήταν το χειρότερο είδος της λάσπης. " Πώς θα αντιδράσει τώρα Juventus; Μερικοί άνθρωποι ήδη μιλούν για αγωγές που έρχονται .
Εγώ να πω στους παραπάνω κυρίους ένα ρητό:<<Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια>>.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Όλος ο παγκόσμιος αθλητισμός είναι ντόπα τη πέφτουν από τα σύννεφα δεν το ξέρανε??και μετά από 17 χρόνια το θυμήθηκαν εντωμεταξύ αυτή ήταν αγγελούδια.