JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Πλατινί: "Ο Αντρέα έχει το πάθος ενός γνήσιου Ανιέλι"

 Πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί νιώθει υπερήφανος για τη Γιουβέντους: "Τα αστέρια είναι πάντα οι παίκτες, σήμερα μιλάμε μόνο για τον προπονητή. Αυτό δεν είναι και τόσο καλό για μια ομάδα. Νομίζω ότι ο Αντρέα Ανιέλι κάνει καλή δουλειά, μέχρι τώρα έχει πάει πολύ καλά στις επιλογές του. Ο Αντρέα έχει το πάθος ενός γνήσιου Ανιέλι , και θα δούμε πολλά περισσότερα, καθώς και «πολύ νέος είναι, και πολύ πιο επιθετικός, με την έννοια της λέξης. Είναι ωραίο να έχει το τιμόνι της Juve ένας Ανιέλι". Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Μισέλ Πλατινί. 

Ο Πρόεδρος της 'uefa συγχαίρει τη Γιούβε για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, αλλά προειδοποιεί: «Πριν μερικά χρόνια στην Juve όλα ήταν σχετικά με τους παίκτες, σήμερα μιλάμε για τον προπονητή. Τα αστέρια της juve ήταν πάντα οι παίκτες, μέχρι τώρα που όλοι αναφέρονται στον προπονητή, αυτό δεν είναι τόσο καλό". 


Τέλος, ο Πλατινί μίλησε και για το πόσα είναι τα πρωταθλήματα που έχει η Γιούβε και ο πρώην άσος της Μεγάλης Κυρίας σκέφτεται κάπως έτσι: «Καταλαβαίνω τους ανθρώπους, που είναι ερωτευμένοι με τη Γιουβέντους και δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν αφήνοντας να τους πάρουν δύο τίτλους πρωταθλήματος, αυτοί είναι οι οπαδοί, αλλά μετά από αυτό, δεν θα υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Επιλέγουμε πάντα τη δικαιοσύνη. Η Juve έχει πληρώσει, αλλά στη συνέχεια θα καταφέρει να τους κάνει 31 ή 30. Νομίζω ότι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έχει το δικαίωμα να βάζει αυτή τους κανόνες και όχι ό, τι νομίζει ο Αντρέα. Ωστόσο, αν το σκεφτείτε, αυτό δεν είναι σωστό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: