JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τα βρήκε με Ιγκουαίν, περιμένει το OK της Ρεάλ.


Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα από την επίσκεψη των ανθρώπων της Γιουβέντους στην Ισπανία σχετικά με τη μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στην ομάδα, αφού σύμφωνα με σχεδόν όλα τα ιταλικά Μέσα, υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στους Ιταλούς και τον ποδοσφαιριστή όσον αφορά στο οικονομικό, αλλά και στη διάρκεια της συνεργασίας τους. Πλέον, απομένει μόνο η συγκατάθεση της Ρεάλ Μαδρίτης για να οριστικοποιηθεί η μετακόμιση του Αργεντινού στο Τορίνο και τους πρωταθλητές.
Υπάρχουν, όμως και δύο αρνητικά. Το πρώτο είναι πως οι άνθρωποι των «μπιανκονέρι», καθώς επίσης και οι φίλοι του συλλόγου θα πρέπει να «οπλιστούν» με παραπάνω υπομονή από ότι αρχικά προβλεπόταν, καθώς η συνάντηση ανάμεσα στον Μπέπε Μαρότα, τον Φάμπιο Παρατίτσι και τον Φλορεντίνο Πέρεθ ενδέχεται να καθυστερήσει για κάποιες ημέρες, τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής των Μαδριλένων. Το δεύτερο είναι πως σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η πλευρά της Ρεάλ ζητάει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για να συμφωνήσει στη μετακίνηση του 25χρονου φορ, την στιγμή που οι Ιταλοί δεν δίνουν περισσότερα από 23 εκατ. Για να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή» τομή στο ποσό που θα χρειαστεί να δώσει η Γιουβέντους.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως, οι πρωτευουσιάνοι αναμένεται να ζητήσουν τον Αρτούρο Βιντάλ από τους πρωταθλητές Ιταλίας, όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της χώρας, καθώς θέλουν πολύ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Προφανώς, θα εισπράξουν την αρνητική απάντηση των ανθρώπων της Γιουβέντους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: