JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Κόντε" Πρέπει να χτίσουμε ομάδα για το μέλλον, δεν θα γίνουμε Ίντερ.


Ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, με δηλώσεις του στην Corriere dello Sport τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει την πολυτέλεια να επαναπαυτεί στις δάφνες της μετά τα δύο σερί πρωταθλήματα και να κάνουν τα ίδια λάθη με την Ίντερ όταν κατέκτησε το τρεμπλ το 2010.
Ο 43χρονος τεχνικός της “μεγάλης κυρίας” αισθάνεται ότι οι “νερατζούρι” μετά την κατάκτηση των τίτλων απέτυχαν να χτίσουν μία ομάδα με μέλλον και προειδοποιεί ότι δεν θα επιτρέψει (όσο περνάει από το χέρι του δηλαδή) να συμβεί κάτι παρόμοιο στη Γιουβέντους.
«Πρέπει να συνεχίσουμε να ωριμάζουμε. Δεν είναι μόνο τα τρόπαια. Στόχος πρέπει να είναι πάντα η βελτίωση, γιατί μπορείς να κερδίσεις επίσης τρόπαια χωρίς να έχεις επενδύσει τίποτα για το μέλλον. Κοιτάξτε τι έγινε με την Ίντερ, όταν κέρδισε το τρεμπλ. Έπιασαν την κορυφή τότε, αλλά δεν έχτισαν τίποτα για το μέλλον. Και τρία χρόνια μετά από εκείνη τους την επιτυχία, δείτε τη σεζόν πραγματοποίησαν φέτος. Οι πρόσφατες επιτυχίες μας, φάνταζαν κάτι αδιανόητο πριν από λίγα χρόνια. Πέρυσι κερδίσαμε το “scudetto” χωρίς να χάσουμε σε κανέναν αγώνα, σηκώνοντας το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του. Θα πρέπει να δούμε το παρελθόν, έτσι ώστε να βελτιωθούμε στο παρόν και το μέλλον. Είναι σημαντικό για εμάς να παραμένουμε πάντα πεινασμένοι για περισσότερα».
Η Γιουβέντους φέτος συγκέντρωσε 87 βαθμούς σε 38 παιχνίδια, εννέα ολόκληρους βαθμούς περισσότερους από την 2η Νάπολι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: