JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ίντερ-Γιουβέντους 1-1, ισοπαλία με το μυαλό στο Champions League.


Σε ένα τρομερό ντέρμπι από τα παλιά γεμάτο ένταση, Ιντερ και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μεάτσα».

Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν αυτό που έφεραν Νερατζούρι και Μπιανκονέρι στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Serie A, με την ομάδα του Ματσάρι να μένει μάλλον με την πικρή γεύση αφού προηγήθηκε στο 73' και δύο λεπτά μετά δέχθηκε την ισοφάριση. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ο μεγάλος αγώνας είχε να δώσει πράγματα από τα παλιά με τρομερές μονομαχίες σε όλες τις γραμμές, νεύρο και ένταση που κράτησαν τους τιφόζι καθηλωμένους. Οι δύο ομάδες πήγαν στους 7 βαθμούς μετά από 3 ματς και ο δρόμος για το Scudetto είναι ακόμα πολύ μεγάλος...

Σαν λυσσασμένοι πήγαιναν στη μπάλα όλοι οι παίκτες από το ξεκίνημα του ματς και οι φάσεις ήταν πολύ δύσκολο να έρθουν. Στο 2' ο Καμπανιάρο πρόλαβε να σώσει την Ιντερ από την πάσα του Τέβες και στο 13' ο Ναγκατόμο με καλό σουτ μέσα από την περιοχή τέσταρε την ετοιμότητα του Μπουφόν, που ήταν εκεί.
Πρώτη ευκαιρία για την Γιουβέντους ήταν στο 32' όταν ο Πίρλο έκανε μαγική μπαλιά για τον Πογκμπά, όμως το εναέριο τελείωμα του Γάλλου απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς. Στο 42' έγινε η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, με τον Αλβαρες να βγάζει ωραία τον Ταϊντέρ στα δεξιά και τον Αλγερινό να κάνει ωραία ντρίμπλα και σουτ και να αναγκάζει τον Μπουφόν σε επέμβαση.
Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν για την Ιντερ, με τον Καμπιάσο να βρίσκει με φάουλ τον Παλάσιο μέσα στην περιοχή, όμως ο Αργεντινός επέλεξε κεφαλιά και όχι κατέβασμα και η μπάλα πήγε στα χέρια του Μπουφόν. Στο 58' ο Βιδάλ έκανε αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Η υπεροχή άλλαζε χέρια συνέχεια, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεσπάσματα αλλά και διαστήματα που έψαχναν ανάσες από το ασταμάτητο τρέξιμο.
Ολα έδειχναν ότι Ιντερ και Γιουβέντους είχαν συμφιλιωθεί με το ότι το derby θα πάει σε λευκή ισοπαλία, όμως στο 73' όλα άλλαξαν. Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι έκανε τραγικό λάθος στην άμυνα και έχασε τη μπάλα από τον Ρίκι Αλβαρες ο οποίος πέρασε τη μπάλα στην πλάτη του Μπαρτσάλι για τον νεοεισελθόντα Ικάρντι ο οποίος με δυνατό τελείωμα έκανε το 1-0 προκαλώντας ντελίριο στους τιφόζι της Ιντερ!
Το τελευταίο γκολ του Αργεντινού φορ στην Serie A ήταν και πάλι κόντρα στην Γιουβέντους, σε βάρος της οποία έχει πετύχει 4 από τα 11 γκολ του συνολικά!
Πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν από τους παμηγυρισμούς οι Ιντερίστι, πάγωσαν. Ο Ασαμόα έκανε ίσως την καλύτερη ενέργεια που έχει κάνει με τη φανέλα της Γιουβέντους και αφού απέφυγε δύο αντιπάλους γύρισε φαρμακερά τη μπάλα στο πέναλτι όπου ήταν ο Βιδάλ και με δυνατό αριστερό έγραψε το 1-1.
Οι γηπεδούχοι φάνηκε να σοκαρίστηκαν από την άμεση απάντηση των Μπιανκονέρι και στο επόμενο λεπτό παραλίγο να δεχθούν ολική ανατροπή όμως μετά το απίστευτο τακουνάκι του Κουαλιαρέλα ο Τέβες σούταρε άουτ με το αριστερό.
Στα τελευταία λεπτά η Γιουβέντους είχε το μέταλλο να ψάξει περισσότερο το δεύτερο γκολ και αφού ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε το σουτ του εξαιρετικού σε όλο το ματς, Πογκμπά, έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 88'. Ο Τέβες έκανε ωραία σέντρα από αριστερά ο Βιδάλ ήταν ξανά εκεί που έπρεπε για την κεφαλιά, όμως ο Σλοβένος πορτιέρε απέκρουσε και ο Ισλα δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση...



Ίντερ:ΧαντάνοβιτςCampagnaro,Ranocchia,Juan Jesus, onathan,Guarin,Καμπιάσο,Taider (23,2 ημιχ'Icard),Nagatomo Alvarez (35' ,2 ημιχ. Κοβάτσιτς),Palacio,Προπονητής: Walter Mazzarri
Γιουβέντους:Μπουφόν,Κιελίνι,Barzagli,Bonucci,Asamoah,Pogba,Πίρλο(42 ',2 ημιχ,Padoin),Vidal,Lichsteiner (1',2 ημιχ,Isla)?Βούτσινιτς(27 '2 ημιχ,Quagliarella),Tevez,Προπονητής: Antonio Conte.



Δεν υπάρχουν σχόλια: