JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Λάτσιο-Γιουβέντους 0-3, περίπατο στη Ρώμη η Γιούβε.

Η Γιουβέντους παίζοντας κατα διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησε πολύ άνετα μέσα στη Ρώμη επί της Λάτσιο, το σκορ άνοιξε στο 24' ο Πολ Πογκμπα με ωραίο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 55' ο Κάρλος Τέβεζ έκανε το 0-2 για να κλείσει το σκορ στο 64' και πάλι ο Πογκμπα γράφοντας το 0-3. Το 4-4-2 αρχίζει να δουλεύει άψογα και πλέον η αλλαγή φαίνεται στο γήπεδο.

Την επιστροφή στις επιτυχίες ονειρεύονταν στην πρωτεύουσα. Εξ ου και το -περίπου- sold out στο «Ολίμπικο» (σ.σ.: εκπληκτική η ατμόσφαιρα ακόμα και στο τέλος). Ο Μάξι Αλέγκρι όμως είχε κρατήσει σε εγρήγορση τους δικούς του, στέλνοντας ευλογίες για την ικανότητα των αντιπάλων. Αυτή η τσίτα βρήκε την πρακτική εφαρμογή της και ξέσπασε στο χορτάρι, εκεί όπου οι ευλογίες άξιζαν να ειπωθούν για μία και μόνο ομάδα: τη Γιουβέντους. Η Γηραιά Κυρία έκανε τα δύσκολα εύκολα και πέρασε θριαμβευτικά (3-0) από το άντρο της Λάτσιο, για να απολαύσει και πάλι την κορυφή, μοναξιά που είχε αποχωριστεί μονάχα για λίγες ώρες (σ.σ.: από τη νίκη της Ρόμα στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα).

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να υπερηφανεύονται ότι για όσο έπαιζαν με 11 παίκτες, δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά. Κάνοντας μεστό, γεμάτο παιχνίδι, ήταν εκείνοι που άρχισαν να υποψιάζουν τον Μαρκέτι, για αυτά που θα ακολουθούσαν. Πρώτα ήρθε η προειδοποίηση του Τέβες (15') και αφού μεσολάβησε ένα καλό σουτ του Καντρέβα (17'), ήρθε το 0-1. Στο 24', ο Τέβες έτρεξε την αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε γλυκά στον Πογκμπά. Ο Γάλλος έκανε το τέλειο κοντρόλ και πλάσαρε εύστοχα, στρώνοντας το βράδυ των Τορινέζων.

Ο Πογκμπά που έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, στο 29' σημάδεψε φαλτσαριστά το αριστερό δοκάρι. Στην επανάληψη δεν άλλαξε το σκηνικό. Η Γιούβε είχε τη μπάλα και εκείνη ήταν που σκόραρε ξανά. Στο 55' ο Μαρκίζιο κινήθηκε έξυπνα και πάσαρε ιδανικά στον Τέβες που σημάδεψε τη γωνία για το 9ο γκολ του, νούμερο που τον έφερε στην κορυφή των σκόρερ του Καμπιονάτο. Θα ακολουθούσε και άλλο τέρμα, με ακόμα ένα ωραίο πλασέ από κορυφαίο του γηπέδου Πογκμπά (64').

Λίγο αργότερα (70') η αποβολή του Παντοΐν θα επέτρεπε στους γηπεδούχους να ξεθαρρέψουν λίγο. Δεν μπορούσαν όμως και πάλι να δημιουργήσουν κινδύνους, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν συμπυκνώσει τις γραμμές τους. Ενα φάουλ μόνο του Καντρέβα μέτρησαν και αυτό το έβγαλε εύκολα ο Μπουφόν. Αντιθέτως, εάν δεν ήταν οι γροθιές του Μαρκέτι, η Λάτσιο θα είχε... μαζέψει ακόμα ένα στη βολίδα του Ματιέλο (75'). Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τη Γιούβε να σκέφτεται το ραντεβού της Τετάρτης στη Σουηδία με τη Μάλμε και τους Λατσιάλι να παραμένουν χωρίς νίκη επί των Μπιανκονέρι από το μακρινό 2003!



LAZIO-JUVENTUS 0-3

RETI: Pogba 25', Tevez 55', Pogba 64'

LAZIO
Marchetti; Basta (42' st Cavanda), De Vrij, Cana, Braafheid; Parolo, Biglia, Lulic; Candreva, Klose (12' st Djordjevic), Keita (12' st Anderson).
A disposizione: Berisha, Strakosha, Prce, Konko, Gonzalez, Onazi, Radu, Ederson, Ledesma.
Allenatore: Pioli

JUVENTUS
Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Padoin; Marchisio, Pirlo (32' st Vidal), Pogba; Pereyra, Tevez; Llorente (16' st Morata)
A disposizione: Storari, Rubinho, Romulo, Romagna, Pepe, Coman, Giovinco.
Allenatore: Allegri

ARBITRO: Damato
ASSISTENTI: Padovan, Bianchi
QUARTO UFFICIALE: Musolino
ARBITRI D'AREA: Tagliavento, Irrati

AMMONITI: 36' pt Padoin, 4' st Basta, 7' st Lichtsteiner, 22' st Bonucci, 25' st Padoin, 29' st Lulic
ESPULSI: 25' st Padoin

Δεν υπάρχουν σχόλια: