JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Αλέγκρι: "Θέλουμε νίκη και με 2-0"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θέλει να δει στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τα λάθη που έκαναν οι παίκτες της Γιουβέντους στο «Καραϊσκάκης».

Αλέγκρι: «Θέλουμε νίκη με 2 - 0»


Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Θα παίξουμε εναντίον μιας πάρα πολύ καλής ομάδας, που νίκησε στην έδρα της κι εμάς, αλλά και την Ατλέτικο. Θα χρειαστούμε μεγάλη ένταση και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην πρόκριση.
Δεν υπάρχει κανένα εσωτερικό πρόβλημα στην ομάδα. Στη Μαδρίτη παίξαμε πολύ καλά απέναντι στην Ατλέτικο, αλλά στην Αθήνα πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Τώρα πρέπει να καλύψουμε αυτό το χαμένο έδαφος».
Για το πόσο διαφορετικό ματς περιμένει σε σχέση με αυτό στο «Καραϊσκάκη»: «Περιμένω την ίδια συμπεριφορά από τον Ολυμπιακό. Εμείς όμως θα πρέπει να κάνουμε διαφορετικό παιχνίδι και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στην Αθήνα. Θα χρειαστούμε γερά νεύρα και όλο το διαθέσιμο χρόνο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε ώστε να περάσουμε από τον όμιλο. Κατ’ αρχήν θέλουμε να κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα, αν είναι δυνατόν, ασφαλώς και θέλουμε να νικήσουμε με 2-0».
Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του: «Θα δούμε πώς θα είναι ο Ασαμόα και ο Ογκμπόνα και θα δούμε αν θα χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές. Θα ήθελα να είναι και οι δύο έτοιμοι, αλλά αν δεν είναι, το σημαντικό για μας είναι να έχουμε στη διάθεσή μας τον απαιτούμενο αριθμό των παικτών».
Για το ρόλο που θα παίξουν οι φίλοι των «μπιανκονέρι» στο παιχνίδι: «Η βοήθεια των φιλάθλων είναι πολύ σημαντική. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, με προσοχή και ενθουσιασμό».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: