JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Νέντβεντ: "Το ιταλικό ποδόσφαιρο κοιμάται"

Ο Πάβελ Νέντβεντ, μέλος του τεχνικού επιτελείου της Γιουβέντους, μιλώντας στην τσέχικη τηλεόραση εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση του ιταλικού ποδοσφαίρου. 

Ο Πάβελ Νέντβεντ, μέλος του τεχνικού επιτελείου της Γιουβέντους, μιλώντας στην τσέχικη τηλεόραση εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση του ιταλικού ποδοσφαίρου υπογραμμίζοντας ότι συγκριτικά με το παρελθόν δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Αφορμή για την κρητική αυτή αποτέλεσε η νέα ήττα της Ρόμα από την Μπάγερν…

«Η διαφορά μεταξύ της Μπάγερν με τη Ρόμα και τις ιταλικές ομάδες γενικότερα είναι πολύ μεγάλη. Το είδαμε και με τη Γιουβέντους πριν από περίπου δύο χρόνια αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν δραματικά», τόνισε και συνέχισε:

«Το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο καλό όπως και στο παρελθόν. Όλοι μπορούμε να το δούμε αυτό. Όμως νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή. Το ιταλικό ποδόσφαιρό κοιμάται. Πρέπει να ξυπνήσει», ανέφερε και έφερε ως παράδειγμα την ομάδα του…

«Η Γιουβέντους έχει το δικό της γήπεδο και είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι. Οι άλλες ομάδες πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της για να μπορέσει το ιταλικό ποδόσφαιρο να αναγεννηθεί», κατέληξε. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

δεν κηματε απλα εχη προπονητες της πλημηρας αχρηστη ο τραπατονη ευκιαχνε πεχτες αστερια η σημερηνη ζηταν εκατομηρια για ετημους πεχτες κε αυτο θελη να ξηλονεσε διαφωρετηκα οπου φτοχως κε η μηρατου μπαγερ ρεαλ τσελση δεν πεζουν η πεχτες πεζουν τα εκατομηρια αμα δηνουν σημβολεα 10 κε 15 εκατομηρια το χρονο θα πεξης μπαλα