JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αλέγκρι: "Μπορούμε την πρωτιά αλλά προέχει η πρόκριση"



Η Γιουβέντους πήρε τη νίκη που έψαχνε στη Σουηδία και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θέλει απλά την πρόκριση στους «16» αλλά και την 1η θέση του ομίλου. 

Οι Μπιανκονέρι νίκησαν για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2013 σε εκτός έδρας αγώνα στο Champions League, επικρατώντας με 2-0 της Μάλμε, σε ένα ματς που θα μπορούσαν να καθαρίσουν πιο εύκολα. 
«Επρεπε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα, με τόσες ευκαιρίες… Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, οι παίκτες προσαρμόστηκαν στις συνθήκες. Στο πρώτο 45λεπτο η Μάλμε έτρεξε πολύ, εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες ευκαιρίες και κάναμε και κάποια λάθη λόγω του αγωνιστικού χώρου. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτερα», είπε ο προπονητής της Γιούβε, ο οποίος στη συνέχεια εστίασε στην Ατλέτικο Μαδρίτης: «Μας περιμένει ένα σημαντικό ματς κόντρα σε μια ομάδα που πέρυσι ήταν έτοιμη να κατακτήσει το τρόπαιο. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε με δύο γκολ διαφορά αφού έχουμε πιθανότητες για την 1η θέση. Πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι. Πρώτα από όλα, βέβαια, να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και βλέπουμε».
Τέλος, με αφορμή το πολύ καλύτερο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα μετά την αλλαγή συστήματος, ο Αλέγκρι στάθηκε στη μεσαία γραμμή, στηρίζοντας τον Κλαούντιο Μαρκίζιο. 
«Εχω στη διάθεση μου τους ιδανικούς χαφ για να παίξουμε όπως θέλω. Ο Μαρκίζιο είναι ένας κορυφαίος μέσος, έχει εξαιρετική τεχνική, διαβάζει σωστά την τακτική. Εχουμε τον Αντρέα, έχουμε τον Πογκμπά που βελτιώνεται συνεχώς αλλά είναι τόσο μικρός που έχει πολλά περιθώρια ακόμη».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: