JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ο Μαρότα μίλησε για όλα στη Tuttosport.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων έδωσε την ευκαιρία στον Μπέπε Μαρότα να συζητήσει με την Tuttosport για μια σειρά από θέματα που αφορούν την Γιουβέντους.

Ο γενικός διευθυντής των Μπιανκονέρι παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα του Τορίνο και σε αυτή μίλησε για όλα. Τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τον στόχο στο Champions League, τις μεταγραφές Ιανουαρίου και καλοκαιριού, τις ανανεώσεις των συμβολαίων, τους νεαρούς δανεικούς (επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι θα αποκτηθούν οι Μπεράρντι-Ρουγκάνι αλλά θα "χαθεί" ένας εκ των Τζάτζα-Γκαμπιαντίνι), την μάχη με την Ρόμα και την σιγουριά του Ρούντι Γκαρσία για scudetto.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρότα.

Για τους πρώτους μήνες του Αλέγκρι: «Περίμενα περισσότερες δυσκολίες αλλά ήξερα ότι η ομάδα αποτελείται από ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας. Η αλλαγή προπονητή θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν έγινε έτσι. Εχουμε νικητές ποδοσφαιριστές, δυνατή διοίκηση και έναν προπονητή επιπέδου. Παρ' όλα αυτά, παραμένουμε όπως πάντα προσγειωμένοι. Είμαστε ακόμη σε μια μεταβατική περίοδο, είναι νωρίς στη σεζόν και ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα».

Για τον στόχο στο Champions League: «Είμαστε η Γιουβέντους, ιστορικά ο στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε διοργάνωση αλλά το πρόβλημα είναι ότι, με εξαίρεση το περσινό παράδειγμα της Ατλέτικο Μαδρίτης, στις πρώτες θέσεις φτάνουν οι ομάδες που έχουν τα περισσότερα έσοδα και αυτή την στιγμή απέχουμε αρκετά. Η σημερινή Μπάγερν Μονάχου, για παράδειγμα, για μένα είναι απλά ανίκητη. Δικός μας στόχος είναι οπωσδήποτε να είμαστε στους «8» φέτος, για την ώρα αυτό είναι που θέλουμε. Από εκεί και πέρα, όταν πάμε στους «8», βλέπουμε...».

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων: «Δεν είναι αλήθεια 100% ότι πρέπει να αυξάνεις τα λεφτά για να κρατήσεις τους ποδοσφαιριστές. Ο Μπουφόν ανανέωσε πριν δύο χρόνια μειώνοντας τις ετήσιες απολαβές του ενώ είχε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Το ίδιο και ο Κιελίνι, ο οποίος είχε καλύτερη πρόταση από άλλη χώρα. Η Μπάγερν έχει αυτή την στιγμή ποδοσφαιριστές που παίρνουν 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο, εμείς έχουμε ως στόχο να συνεχίσουμε να αυξάνουμε τα έσοδα μας για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του πλάνου μας».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και του καλοκαιριού του 2015: «Δεν πιστεύω πως θα είναι εύκολο να βρούμε τον Ιανουάριο ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο αυτή την Γιουβέντους. Αν παρουσιαστούν, βέβαια, αυτοί οι παίκτες θα το κοιτάξουμε αλλά το θεωρώ δύσκολο. Εκτός αυτού, έχουμε παίκτες που περιμένουμε να μας δείξουν πράγματα και αναλόγως θα πράξουμε. Μην ξεχνάτε ποτέ: Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που καθορίζουν την μοίρα τους. Οσο για το καλοκαίρι του 2015, αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι οι τιφόζι μπορούν να περιμένουν περισσότερα».

Για τους Αρτούρο Βιντάλ και Πολ Πογκμπά: «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να πουλήσουμε τον Αρτούρο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελεία. Οσο για τον Πολ, πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του και τον ανταμείψαμε δίνοντας του πολύ καλύτερο από αυτό που είχε. Είναι και οι δύο χαρούμενοι εδώ οπότε δεν υπάρχει καμία άλλη σκέψη από πλευράς μας».

Για το μέλλον του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: «Είχαμε επαφές με τον μάνατζερ του για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του με τους δικούς μας όρους. Αν θέλει, καλώς. Αλλιώς... Οπως και να έχει, θα πρέπει να μας πει τι θέλει. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπήρξε καμία κρούση από την Τορίνο».

Για τους Στέφαν Λιχτστάινερ και Κάρλος Τέβες: «Θέλουμε να ανανεώσουμε με τον Στέφαν, διαπραγματευόμαστε αλλά δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από τα όρια μας. Οσο για τον Κάρλος, που έχει συμβόλαιο ως το 2016, θα είναι εδώ για όσα χρόνια το θέλει».

Για τους Ντομένικο Μπεράρντι, Σιμόνε Τζάτζα και Μανόλο Γκαμπιαντίνι: «Θα κάνουμε τις επιλογές μας. Δεν αποκλείεται να έχουμε μια "επιχείρηση" όπως αυτή του Ιμόμπιλε. Εναν εκ των Τζάτζα ή Γκαμπιαντίνι, για παράδειγμα, μπορεί να τον αφήσουμε».

Για τους δανεικούς: «Ελέγχουμε 64 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 11 είναι στη Serie A και 13 στο εξωτερικό. Στη Serie B έχουμε άλλους 24 και ο πιο μεγάλος από όλους αυτούς είναι 25 ετών. Αν υπήρχαν οι δεύτερες ομάδες, όπως έχουμε ζητήσει, θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Ο Ρουγκάνι, για παράδειγμα, θα είχε ήδη κάνει το ντεμπούτο του στο Champions League. Οι δεύτερες ομάδες θα βοηθήσουν ποδοσφαιριστές και προπονητές αλλά αυτό η Ιταλία δεν μπορεί να το καταλάβει ακόμη».

Για την μάχη του τίτλου με την Ρόμα: «Η Ρόμα είναι εμφανώς πιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι. Την ίδια ώρα, πάντως, η Γιουβέντους έχει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και επίγνωση των δυνατοτήτων της. Μιλάμε για δύο ομάδες που είναι πιο δυνατές σε σχέση με πέρυσι. Και οι δύο».

Για τις κατηγορίες προς την Γιουβέντους από τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις: «Πάντα αυτό λένε, δεν μας απασχολεί. Η δύναμη της κάθε ομάδας φαίνεται από την τροπαιοθήκη της. Η Γιουβέντους δέχεται επιθέσεις κάθε λεπτό που περνάει, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό και να δίνουμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο, όπως θα πρέπει να κάνουμε και τώρα. Θα έλεγα, πάντως, ότι με αυτές τις επιθέσεις είναι σαν να μας κάνουν χάρη πλέον γιατί μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο».

Για την σιγουριά του Ρούντι Γκαρσία ότι η Ρόμα θα κατακτήσει τον τίτλο: «Εγώ αυτή την σιγουριά δεν την έχω ποτέ, ούτε όταν φτάνουμε στον Μάρτιο. Ξέρω πολύ καλά, όμως, ότι η Γιουβέντους φέτος είναι πιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι".

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: