JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ο Ανιέλι μιλάει για όλα.



Για πρώτη φορά ο Αντρέα Ανιέλι έκανε άνοιγμα για επιστροφή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους και παράλληλα υπερασπίστηκε τον Λουτσιάνο Μότζι και προανήγγειλε εξελίξεις με το Calciopoli.

Ο πρόεδρος των Μπιανκονέρι παραχώρησε συνέντευξη στον Simon Cuper,συζητώντας αρχικά για την κατάσταση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και ειδικά του ιταλικού.
«Η Premier League είναι ένα εκπληκτικό μοντέλο. Η Primera Division, από την άλλη, είναι μια ανωμαλία. Η Ιταλία είναι σε δυσκολία αλλά υπάρχει μια ευκαιρία, μια προοπτική. Σήμερα, πάντως, η Serie A δεν είναι ο ιδανικός προορισμός όπως ήταν επί δεκαετίες αλλά ένα μεταβατικό στάδιο για τον ποδοσφαιριστή», είπε ο Ανιέλι, ο οποίος για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στο θέμα των νέων γηπέδων, έχοντας ζητήσει στο παρελθόν από την κυβέρνηση να βοηθήσει όσες ομάδες δεν μπορούν να τα καταφέρουν μόνες τους: «Μια μικρή τελειότητα, με δεδομένο και το μέγεθος του κλαμπ, είναι η Σασουόλο. Πολύ καλά σε αυτό το θέμα τα πάει και η Ουντινέζε. Είναι γνωστή η θέση μου για το θέμα των νέων γηπέδων, τα έχω πει πολλές φορές».
Από εκεί και πέρα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον πρόεδρο των Μπιανκονέρι για τον Ντελ Πιέρο και για το αν θα επιστρέψει στη Γιουβέντους, προφανώς όχι ως ποδοσφαιριστής, για να δώσει την εξής απάντηση: «Ο Ντελ Πιέρο; Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Μπορεί να είναι, πάντως, μια σημαντική προσωπικότητα για το ιταλικό ποδόσφαιρο συνολικά (σ.σ. παλαιότερα είχε παίξει το σενάριο για πρόεδρος της Ομοσπονδίας), όχι μόνο για την Γιουβέντους. Μιλάω μαζί του και όταν επιστρέψει στην Ιταλία θα συζητήσουμε για τον ρόλο που θα αναλάβει. Είναι ξεχωριστό κεφάλαιο».
Ο Ανιέλι έκανε ένα σχόλιο και για τα μεταγραφικά, λέγοντας πως «πέρυσι έλεγαν όλοι ότι οι Βιδάλ και Πογκμπά θα φύγουν αλλά είναι και οι δύο εδώ. Η δική μας επιθυμία είναι να φτιάξουμε μια ομάδα στην οποία ο Πολ και ο Αρτούρο θα είναι σημαντικοί. Πριν δύο χρόνια κανείς δεν ήξερε τον Πογκμπά και τώρα πήραμε τον Κομάν που έχει ξεκινήσει καλά».
Τέλος -και αυτό δεν είναι τυχαίο- ο Ανιέλι μίλησε και για το Calciopoli και τον Λουτσιάνο Μότζι.
«Στη Serie A είναι 20 σύλλογοι και τελικά αποκαλύφθηκε ότι όλοι συμπεριφέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε με την κατηγορία ότι οι διευθυντές της μιλούσαν με τους αρχιδιαιτητές. Τελικά αποκαλύφθηκε ότι αυτό το έκαναν όλοι. Ο Γιουβεντίνος σκέφτεται ότι "αν είμαι ο μόνος που το έκανε αυτό, πρέπει να πληρώσω". Το θέμα είναι, όμως, ότι κάποιος άλλος που έκανε το ίδιο πράγμα, όχι μόνο δεν πλήρωσε αλλά πήρε και ένα scudetto δώρο... Δεν μπορούμε να το ξεχνάμε αυτό. Στη Νάπολη γίνονται δύο δίκες, στην ποινική δικαιοσύνη, για αυτό το θέμα και φτάνουν στο τέλος τους. Από την στιγμή που θα έχουμε τις αποφάσεις, θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Δεν έχει καμία λογική να μιλάμε για παραγραφή από την στιγμή που βγαίνουν συνεχώς νέες αποδείξεις. Μιλάμε για 20 συλλόγους, όχι για 7 δισεκατομμύρια. Οσο για τον Λουτσιάνο Μότζι, αντιπροσωπεύει ένα όμορφο και σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας μας. Είμαστε η χώρα του Καθολικισμού και μπορούμε να συγχωρούμε».
Το γεγονός ότι ο Ανιέλι έχει επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα του Calciopoli το τελευταίο διάστημα δεν είναι τυχαίο καθώς στα τέλη Ιανουαρίου, όταν και αναμένονται οι τελικές αποφάσεις από τη Νάπολη, θα υπάρξουν εξελίξεις. Στην πρώτη δίκη στην ποινική δικαιοσύνη, κρίθηκε ένοχος ο Μότζι αλλά αθώος ο σύλλογος και τα πρωταθλήματα 2004-05 και 2005-06 κρίθηκαν καθαρά. Αν αυτές είναι οι αποφάσεις και τώρα, βάσει νόμου η Γιουβέντους θα μπορεί να ζητήσει την αναθεώρηση της αθλητικής δίκης του 2006 που οδήγησε στις αποφάσεις που ξέρουμε όλοι, με στόχο να της επιστραφούν τα δύο scudetti που αφαιρέθηκαν. Ή, η εναλλακτική επιλογή είναι αυτή, θα μπορεί να πάει σε δίκη από θέση ισχύος την ομοσπονδία για τα 444 εκατ. ευρώ που αξιώνει ως αποζημίωση...
Πηγή:gazzeta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: