JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Χρόνια Πολλά μεγάλε Αρχηγέ!

Χρόνια Πολλά μεγάλε Αρχηγέ, εύχομαστε σύντομα να επιστρέψεις στο σπίτι σου!
40 χρόνια έφηβος ο Μέγα Αλέξανδρος, κοντά μισό αιώνα! Happy birthday, Alex!


Όταν φτάνεις στα 40, είναι φυσιολογικό να κοιτάς πίσω. Είναι σχεδόν μια αναπόφευκτη στάση για μια στιγμή να σκεφτείς ό, τι έχεις κάνει στη ζωή σου μέχρι εκείνο το σημείο. Θα θέλαμε να γνωρίζουμε ότι ακόμα και αν ο Άλεξ σήμερα δεν είναι μαζί μας, οι σκέψεις μας και οι σκέψεις του θα είναι στη Juve.



Μετά από όλα αυτά, από τα 40 χρόνια του σχεδόν τα μισά τα έχουμε ζήσει μαζί: από της 12 Σεπτέμβρη '93, όταν έκανε το ντεμπούτο του εναντίον της Φότζια στη Serie A, μέχρι και την τελευταία φιέστα στο νέο Juventus Stadium το 2012 ο Άλεξ ήρθε και έφυγε πρωταθλητής. Εκείνη την πρώτη του ημέρα, δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί τι τον περιμένετε; Εμείς θα φέρουμε στην κορυφή της Ευρώπης και του κόσμου τη Γιούβε; Ναι είναι η απάντηση γιατί τα κατάφερε και τα δυο.


Σήμερα, βέβαια, κοιτώντας πίσω σε αυτόν τον στόχο θα δει ότι τον κατάφερε στη Ρώμη και στο Τόκιο, ίσως ακόμη να σκεφτεί και το ατύχημα του στο Ούντινε που παραλίγο να του κόψει το ποδόσφαιρο αλλά ακόμη και αυτή την ισοπαλία στο Ρίμινι, δύο μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην πρεμιέρα της Serie B. Ακόμη το ντουέτο του με τον Boniperti στη μαγεία της νύχτας το Σεπτέμβριο του 2011 στα εγκαίνια του νέου γηπέδου μας, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος που το κέρδισε αήττητος και το χειροκρότημα που μας έχουν χαρίσει.

Όταν ήρθε η ώρα για το αντίο και πήγε στην Αυστραλία για να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια τον χειροκροτήσαμε θερμά και με πολύ αγάπη, τώρα η περιπέτεια του βρίσκεται στην Ινδία. Γιατί είναι ωραίο να θυμόμαστε, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε προς τα εμπρός. Το σημαντικό πράγμα είναι να συνεχίσει να το κάνει με το ύφος, την τάξη και τον επαγγελματισμό που μόνο ο Άλεξ ξέρει. Όλα αυτά τα πράγματα που δεν τα διδάσκουν, ούτε τα μαθαίνουν πουθενά. Και έδωσες παράδειγμα, και συνεχίζει να το κάνεις, σε κάθε χώρα, σε κάθε στάδιο, σε κάθε ηλικία. Μπορεί να το κάνει και σήμερα, σαράντα μαγευτικά χρόνια, όπως το έκανες νωρίς στην καριέρα σου, όταν σε ηλικία 19 ετών με τη ασπρόμαυρη φανέλα μάγευες όλο τον κόσμο, λίγους μήνες μετά τα 19 του πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ του. Ήταν το 1994, κατά της Πάρμα, θυμάστε; 

Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για τα γενέθλιά σου, να τα εκατοστήσεις και σου λέμε ότι συνεχίζεις να μας φτιάχνεις το κέφι βλέποντας σε να κλοτσάς τη στρογγυλή θεά ακόμα.


Χρόνια Πολλά Άλεξ!
Auguri Alex!




Δεν υπάρχουν σχόλια: