JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Στο Novasports 2 το Γιουβέντους-Ολυμπιακός.

Η «Μεγάλη Κυρία» Γιουβέντους και ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Juventus Stadium και η τηλεοπτική μετάδοση θα είναι στα κανάλια Novasport αύριο, Τρίτη 4 Νοεμβρίου 21:45, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Ο κρίσιμος αγώνας της «βέκια σινιόρα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό, για το Champions League, είναι μόνο στα κανάλια Novasports.
 
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα των «Μπιανκονέρι» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Στην περιγραφή του αγώνα από το «Juventus Stadium », θα είναι ο Γιάννης Καραλής και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς και Γιαννίκος Δούσκας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr.
 
Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και το άρτιο τεχνικό επιτελείο, ετοιμάζουν μία ακόμα μεγάλη παραγωγή, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, μία ολοκληρωμένη κάλυψη όσων θα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα στο Τορίνο.  Η αρχή γίνεται σήμερα, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, με τη ζωντανή μετάδοση από το Novasports 24 HD και από το Web TV τουnovasports.gr, των συνεντεύξεων Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ στις 19:25.
 
Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 20:30, με το pre game show που θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Παπανικολάου με καλεσμένο τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, Γιώργο Κοκκολάκη, ενώ ο επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», Αλέξης Αλεξανδρής, θα δώσει από την Ιταλία τα προγνωστικά του πριν τον αγώνα, ενώ θα αναλύσει και το αποτέλεσμα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από τις συνδέσεις με τους απεσταλμένους στο Τορίνο να παρακολουθήσουν όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα και τις συνθέσεις των δύο ομάδων. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το post game show, όπου θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα μέσα από την εκπομπή «Champions Live!». Ο αγώνας Γιουβέντους – Ολυμπιακός, θα μεταδοθεί και σε επανάληψη στις 23:45 από το Novasports 3.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: