JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Αλέγκρι: "Μπορούμε την πρώτη θέση στον όμιλο"

Για τους στόχους της Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Παράλληλα τόνισε ότι θα είναι αποτυχία η δεύτερη θέση για τη Ρόμα.

Την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ σκέφτεται ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. 

«Είμαστε ήρεμοι. Τα πάντα είναι στο χέρι μας και θέλουμε να ζήσουμε τις στιγμές με τη σωστή ένταση. Εγώ δεν σκέφτομαι μόνο την πρόκριση. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και να αποφύγουμε έτσι έναν... απαγορευτικό αντίπαλο στη φάση των '16'. Η σεζόν αυτή θα είναι πετυχημένη για μας αν πάρουμε το πρωτάθλημα και προκριθούμε στη νοκ-άουτ φάση του Champions League», επισήμανε ο 47χρονος τεχνικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Gazzeta dello Sport». 

Επιπλέον μίλησε για τον προσωπικό του στόχο: «Θέλω να φέρω ξανά τη Γιουβέντους μεταξύ των οκτώ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Να είναι εκεί, γνωρίζοντας ότι δεν έχει τα οικονομικά μέσα αυτή τη στιγμή για να ανταγωνιστεί τα... θωρηκτά της Ευρώπης, αλλά έτοιμη να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία που θα της δοθεί». 

Στη συνέχεια ο προπονητής της «Γιούβε» αναφέρθηκε στη Ρόμα, τονίζοντας πως η δεύτερη θέση δεν θα είναι αρκετή αυτή. 
«Νομίζω ότι πιστεύουν πραγματικά στον τίτλο και για αυτό το αναφέρουν συνέχεια στη Ρόμα και καλά κάνουν. Η Ρόμα είναι δυνατή και προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, όπου τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν μπορούν να κρυφτούν, η πίεση θα είναι μεγάλη και για αυτούς, επειδή μία ακόμη δεύτερη θέση δεν θα τους αρκεί. Θα ήταν μία μεγάλη απογοήτευση για αυτούς, ένας είδος μικρής αποτυχίας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: