JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Γιούβε επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς, 31 και συνεχίζουμε...

Το πάρτι είχε στηθεί από νωρίς στο Τορίνο και καλεσμένη της Γιουβέντους ήταν η Κάλιαρι, που άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα χάρη στο υπέροχο τέρμα του Ιμπάρμπο στο 12’.
Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές του Αντόνιο Κόντε αντέδρασαν, ισοφάρισαν με τον Βούσινιτς(61') σε 1-1, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος στην Ιταλία! Το μόνο κακό είναι πως με αυτό το αποτέλεσμα, χάθηκε η ευκαιρία να σπάσει η ομάδα το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (91), που έχει από την περίοδο 2005-06…
Οι παίκτες, αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν στον… έβδομο ουρανό, μετά και τη δεύτερη σερί κατάκτηση του τίτλου, επιβεβαιώνοντας πως, η Γιουβέντους έχει αφήσει στην… άκρη τον εφιάλτη του υποβιβασμού (2006) μερά την φαρσοκωμωδία του Farsopolis χαράσσοντας μια πορεία ξανά προς την κορυφή τόσο εντός της χώρας όσο εκτός συνόρων. 
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την 37η αγωνιστική της Serie A, ακολούθησε η τελετή της απονομής με το κλίμα να είναι γιορτινό, αλλά και τον κόσμο να βρίσκεται σε ντελίριο ενθουσιασμού. Οι παίκτες της Γιουβέντους άκουγαν ένας- ένας τα ονόματά τους και περπατούσαν πάνω σε ένα μπλε χαλί, το οποίο από την άκρη του γηπέδου τους οδηγούσε στο κέντρο, όπου είχε στηθεί μία μικρή εξέδρα. Οι ποδοσφαιριστές και ο Αντόνιο Κόντε (πήγε τελευταίος στην εξέδρα) έκαναν σαν μικρά παιδιά και το απολάμβαναν με την ψυχή τους. Μετά τη ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήρθε η ώρα της κούπας! Τα σκηνικό που ακολούθησε ήταν μαγικό με τους παίκτες να τραγουδούν όλοι μαζί με τον κόσμο, αλλά και να κάνουν… μπάνιο με άφθονα λίτρα σαμπάνιας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: