JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Κόντε: "Σεβασμός σε όλα τα παιδιά, από αύριο μιλάμε για την αγορά"

Η Σαμπντόρια ήταν η ομάδα που κέρδισε τηνjuventus αυτή τη σεζόν, νικώντας την τόσο εκτός όσο και εντός. "Η ήττα σήμερα μας αφήσει μια άσχημη γεύση - τονίζει ο Κόντε - Σήμερα, παρά τις πολλές ευκαιρίες, που έχουμε δημιουργήσει ήμασταν πολύ άτυχοι, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει". 

Η Γιουβέντους έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει παίκτες για την επόμενη σεζόν, αλλά είναι αναπόφευκτο να τον ρωτήσουν ποιο ήταν το μυστικό της Γιουβέντους σε αυτά τα δύο χρόνια υπό την ηγεσία του: "Η Juve ήταν ισχυρή στη νοοτροπία. Πέρυσι αρχίσαμε με στόχο την τρίτη θέση και αντ 'αυτού, χάρη στη μεγάλη δουλειά που  κάναμε πετύχαμε ένα θαύμα, γιατί υπήρχαν περισσότερες καλύτερες και πιο έτοιμες ομάδες από εμάς. Φέτος, η ομάδα έχει παραμείνει η ίδια, με Giovinco, Asamoah και Pogba να είναι οι μοναδικές νέες προσθήκες, διαχειριστήκαμε πολύ καλά την πίεση και τελικά τα καταφέραμε».

Το πρωτάθλημα έχει μόλις τελειώσει, αλλά η μεταγραφική αγορά ήδη έχει πάρει φωτιά με πολλά ονόματα να ακούγονται ως πιθανοί στόχοι της ομάδας: "Σήμερα πρέπει να συνεχίσουμε να ευχαριστούμε ένα προς ένα αυτά τα παιδιά για την αυτοθυσία που βάζουν - λέει ο προπονητής - αν μιλήσουμε για την αγορά σήμερα θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς αυτούς. Αύριο, η εταιρεία θα σας βάλει στο σωστό δρόμο για να εκτιμήσουμε το μέλλον" 

Μια σκέψη πηγαίνει τελικά στο nickals Bendtner, ο οποίος τραυματίστηκε στον καρπό του κατά της samp: "Αυτός ο τύπος ήταν πολύ άτυχος. Πρώτα είχε την αποκόλληση του τένοντα κατά τη διάρκεια της σεζόν και τώρα πάλι τραυματίστηκε. Του εύχομαι ό, τι καλύτερο, γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένας εξαιρετικός τύπος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: