JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τρία χρόνια ως πρόεδρος της Juventus συμπληρώνει ο Andrea Agnelli.



Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια της 19-5-2010 ο Andrea Agnelli αναλαμβάνει τα ηνία της  Juventus από τη θέση του προέδρου.
Και έτσι ακολουθεί τα βήματα τοις οικογένειας όπως έκαναν άλλωστε και οι Edoardo,Giovanni και Umberto Agnelli,περνώντας και αυτός στα χέρια του την αγαπημένη του Juventus.

Μεγάλη η πρόκληση για τον ίδιο καθώς η Juve έχει τερματίσει στην 7 θέση του καμπιονάτο και έχει την ανάγκη κάποιος να της δώσει μια ώθηση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Andrea Agnelli καθοδηγείται από ένα αίσθημα ευθύνης που έχει για την ασπρόμαυρη φανέλα και είναι έτοιμος να πιάσει αμέσως δουλεία για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του συλλόγου.

Στα αθλητικά θέματα,στα οποία ήταν επιφορτισμένος δίνει την ευθύνη στους G.Marotta,F.Paratici και στον αγαπημένο παλιό αστέρα της ομάδος τον P.Nedved,στους οποίους ο πρόεδρος επιτρέπει να γεφυρώσουν το χάσμα που χωρίζει την Juventus από την κορυφή σε Ιταλία αλλά και Ευρώπη. 

Ολοκληρώνεται πριν δύο χρόνια το Juventus Arena ένα πραγματικά γήπεδο στολίδι.
Σε ολόκληρη την Ευρώπη δεν υπάρχει άλλο σαν αυτό,είναι πρωτοποριακό διότι κατασκευάστηκε από ανακυκλωμένα υλικά,οι ανέσεις του αμέτρητες,μέσα σε αυτό βρίσκεται το Μουσείο της ομάδας καθώς και το Juventus College ένα ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό κέντρο για την ανάπτυξη των νέων της ομάδας.

 Στη πρώτη σεζόν στο καινούριο γήπεδο η Μεγάλη Κυρία επιστρέφει στο θρόνο της κατακτώντας το 30 πρωτάθλημα της,και μάλιστα αήττητη.
Ο ίδιος πριν μερικές μέρες στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της ομάδας είπε:<<Οι οικογένεια μου σε 90 χρόνια έχει κατακτήσει 31 τίτλους,κάθε τρία χρόνια σχεδόν ήμασταν πρωταθλητές>>.
Όμως παρά την γρήγορη επιστροφή στην εγχώρια κυριαρχία,ο Andrea Agnelli θα είναι ο τελευταίος που θα επαναπαυθεί στις δάφνες του.
Η ατσάλινη αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζει την προεδρία του σημαίνει πως κάτι άλλο έχει μπει στο στόχαστρο του,διότι αυτός έχει πει ότι<<η καλύτερη νίκη πάντα είναι η επόμενη>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια: