JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Λίβερπουλ και Άρσεναλ μονομαχούν για τον Mauricio Isla .




 και η  είναι δύο από τις ομάδες που φέρεται να ενδιαφέρονται, .
Η 24χρονός Χιλιανός ποδοσφαιριστής έχει ταλαιπωρηθεί στην αρχή αυτής της σεζόν μετά από μια ρήξη του χιαστού συνδέσμου στο γόνατο,τραυματισμό  που υπέστη τον Φεβρουάριο του 2012, ενώ ήταν με την  .
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star,οι δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ  παρακολουθούν την κατάσταση του παίκτη, καθώς είναι πιθανό να αποχωρήσει από το Juventus Stadium αυτό το καλοκαίρι.
Ο Χιλιανός, ο οποίος μπορεί να παίξει στο δεξί άκρο, καθώς και στην κεντρική μεσαία γραμμή, έχει προκαλέσει επίσης το ενδιαφέρον της  .
Ο Isla υπέγραψε για την Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι από την Ουντινέζε σε μια συμφωνία συνιδιοκτησίας αξίας € 9.400.000 και έκανε μόλις 11 εμφανίσεις στη την περασμένη σεζόν.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ τον γούσταρα όταν έπαιζε στην ουντινέζε και χάρhκα όταν ήρθε στην juve άλλα δεν του δόθηκε πολύς χρόνος για να βρει τον καλό του εαυτό του βλέπετε ο conte προτιμούσε τον παιχταρά Pantoin.

billaras είπε...

Φίλε Γιάννη εν μέρη έχεις δίκιο,ο Ίσλα σε σχέση με τον Παντοίν δεν συγκρίνεται,αλλά απο δεξιά βασικός είναι ο Λιχστάινερ,και να σου πω κάτι,18 εκατ.. είναι πολλά για τον πάγκο,ακόμα δεν ξέρουμε τη θα συμβεί.

mike_bianconero είπε...

Εγω θα ήθελα να τον δω άλλη μια χρονιά αλλά να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και θα κάνει και προετοιμασία με την ομάδα σε αντίθεση με πέρσι που ήταν τραυματίας...δεν μπορεί να ξεχασε την μπάλα που ξέρει το παλικάρι!