JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Κόντε: "Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την Ίντερ"

Η Γιουβέντους πάει στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Ιντερ που κατά τον Αντόνιο Κόντε χρειάζεται περισσότερο τη νίκη.
«Είναι ένα σημαντικό ματς, περισσότερο για αυτούς και κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Είναι σαν το δικό μας ματς με τη Μίλαν πριν δύο χρόνια καθώς εκείνη η νίκη μάς έδωσε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι τους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς η Ιντερ είναι μια ομάδα που θα παλέψει για τις πρώτες θέσεις», είπε αρχικά ο προπονητής των Μπιανκονέρι και συμπλήρωσε: «Πριν δύο χρόνια όλοι έλεγαν ότι δεν κάναμε καλές κινήσεις στα μεταγραφικά και ότι πάμε για την 6η θέση. Τελικά πήραμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω να μη συμβεί το ίδιο φέτος με την Ιντερ. Ηταν πολύ κακή πέρυσι αλλά φέτος μπορεί να έχουν υπέροχη σεζόν. Ο Ματσάρι έχει μία εβδομάδα στη διάθεση του για να δουλεύει πάνω σε ένα ματς, θα έχουν λιγότερους τραυματισμούς και αυτό μπορεί να είναι πλεονέκτημα. Δεν είχαν κακό ρόστερ πέρυσι, απόδειξη ότι νίκησαν στο Τορίνο. Εχουν καλή βάση».
Από εκεί και πέρα, ο Κόντε ρωτήθηκε για τον Βάλτερ Ματσάρι, λέγοντας πως «η Ιντερ έχει δυνατό ρόστερ και καλό προπονητή. Είναι στα καλύτερα χέρια καθώς ο Ματσάρι έχει αποδείξει την αξία του. Ξέρουμε πώς θα παίξει η Ιντερ και θα πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις, ειδικά τον Γκουαρίν μπορεί να κόψει μια ομάδα στη μέση, τους δύο στα άκρα και τους Αλβρεζ και Παλάσιο».
Σε ερώτηση για το αν θα αναλάμβανε την Ιντερ ο Κόντε είπε ότι «είμαι ευτυχισμένος στη Γιούβε και έχω και συμβόλαιο» ενώ άφησε τα πάντα ανοιχτά για τους Αντρέα Μπαρτσάλι και Μίρκο Βούτσινιτς που ήταν αμφίβολοι: «Ζήτησα από τον Αντρέα να κάνει κάποιες... θυσίες στα πρώτα τρία ματς της σεζόν και έκανε τα πάντα αν και όχι 100% έτοιμος. Προπονείται τις τελευταίες μέρες αλλά θα πρέπει να μιλήσω μαζί του για να καταλάβω πώς είναι. Το ίδιο και για τον Μίρκο που δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο γόνατο αλλά από χθες είναι στη διάθεση μας».
Τέλος, για τον Φερνάντο Γιορέντε, είπε πως «οι επιθετικοί μας είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο και από εκεί και πέρα θα πρέπει να αποφασίσω για το ποιος θα παίξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: