JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Αγόρασε το 100% του Μπεράρντι.

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τη Σασουόλο για την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Ντομένικο Μπεράρντι.


Η Γιουβέντους πρέπει να ξεκαθαρίσει με τις συνιδιοκτησίες καθώς η προθεσμία  λήγει την προσεχή Πέμπτη και όπως είναι φυσικό, τρέχουν για να κλείσουν τα θέματα. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε τον Ντομένικο Μπεράρντι σε συνιδιοκτησία με τη Σασουόλο. Οι δύο ομάδες μίλησαν και όπως φαίνεται βρήκαν τη χρυσή τομή, με τους «μπιανκονέρι» να αποκτούν το 100% των δικαιωμάτων του νεαρού Ιταλού επιθετικού, ο οποίος ωστόσο θα παραμείνει στη Σασουόλο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ενα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου ειναι αδιαμφισβήτητα ο Domenico Berardi. O 20χρονος επιθετικός ανήκε με ποσοστό 50% στη  Sassuolo και τη Juventus και τα 2 τελευταία χρονια αγωνιζόταν με τους πρώτους για να εχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Την επιλογή να αγωνίζεται στη Sassuolo δικαίωσαν τα αποτελέσματα καθως ο παίκτης βελτιώνεται κάθε χρόνο και περισσότερο. Η Juventus θεωρεί τον  Berardi μεγαλο κεφάλαιο για το μέλλον της. 

Ο νεαρός παίκτης ωστόσο θα μείνει εκ νέου στη Sassuolo και για την προσεχή χρονιά με τη μορφή δανεικού. Ο λογος ειναι οτι θα αποκτήσει ακομα περισσότερη εμπειρία στην αγωνιστική δράση καθως η Juventus εχει ήδη γεμίσει την επιθετική της γραμμή με  Mandzukic, Dybal, που θα βρουν τους ήδη υπάρχοντες  Morata, Coman και Llorente (αν μείνει). Επίσης υπαρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και o Zaza για την κορυφή της επίθεσης. Γι αυτο το λόγο λοιπον οι bianconeri δεν θα ήθελαν να περιορίσουν το χρόνο συμμετοχής του Berardi απο τη στιγμή που στη  Sassuolo εχει ηγετικό ρόλο και η ανάπτυξη του γινεται ραγδαία.

Ο Μπεράρντι βρίσκεται στην Τσεχία μαζί με την αποστολή της εθνικής under21  καθώς σήμερα δίνει τη σημαντικότερη μαχη του ομίλου απέναντι στην Αγγλία, όπου και θα κριθεί η πρόκριση στην τετράδα του EURO under 21 αλλά και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Rio σε ενα χρόνο.  O Berardi ειναι το αστέρι της ομαδας αλλά μέχρι στιγμής παρά τις καλές του εμφανίσεις εχει σκοράρει μονο μια φορά σε δυο αγώνες, κόντρα στην Σουηδία απο το σημείο του Penalty. 

Οι «azzurrini» πάντως περιμένουν πολλά απο αυτόν σήμερα στον κρίσιμο αγώνα που θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να δείτε live απο το επίσημο κανάλι της UEFA στο youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια: