JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ciao Carlitos, εισαι ένας από μας.!


Όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι της Γιουβέντους με τον Κάρλος Τέβεζ χωρίζουν... Είναι πολύ λυπηρό που θα φύγει από την ομάδα ένας παίκτης με το δικό του ταπεραμέντο, θα μας λήψει το πάθος του και η μαχητικότητα του, για πάντα στις καρδιές μας "Απάτσε" καλή συνέχεια στην καριέρα σου, σε ευχαριστούμε για όλα.!

 Ο Καρλίτος είναι παράδειγμα  προς μίμηση για όποιον φοράει και θα φορέσει στο μέλλον την πολύ βαριά ασπρόμαυρη φανέλα της Μεγάλης Κυρίας. O Αργεντίνος μας έκανε περήφανους και άλλαξε πολλά στην ομάδα, την μεταμόρφωσε αγωνιστικά, ήταν ο παίκτης κλειδί αυτά τα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στο Τορίνο! 

Ο καθένας μας γνώριζε ότι πρόκειται να να δώσει τον εαυτό του και να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, έχοντας την μπάλα στα πόδια του. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι αριθμοί του αυτά τα δυο χρόνια στη Μεγάλη Κυρία: σε 89 παιχνίδια, σημείωσε 50 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ. Καθόλου άσχημα για έναν παίκτη που ήρθε στο Τορίνο το καλοκαίρι του 2013, με λίγα κιλά παραπάνω και με τον τίτλο του τελειωμένου ποδοσφαριστή, κάποιοι τον  θεώρησαν τυχοδιώκτη που έψαχνε για ένα καλό συμβόλαιο που θα του φέρει ακόμα πιο πολλά λεφτά. Αυτός όμως ήταν πάντα εκεί για να αποδείξει σε όλους αυτούς τους κακεντρεχείς το αντίθετο, μέσα απο την καθημερινή σκληρή δουλειά του στις προπονήσεις και τους αγώνες. Τίμησε με το παραπάνω την ασπρόμαυρη φανέλα με το βαρύ νούμερο 10 του Μεγάλου αρχηγού Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, έτσι όπως ακριβώς της άξιζε, έβγαζε σε κάθε παιχνίδι το πάθος που θέλουν να βλέπουν όλοι οι οπαδοί από έναν παίκτη όταν αγωνίζεται με την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. 

Κατάφερε ν’αγαπηθεί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από τους οπαδούς των μπιανκονέρι όσο λίγοι, στις 2 σεζόν που αγωνίστηκε στη Γιούβε ψηφίστηκε ο MVP της ομάδας και της δυο σεζόν. Και όλα αυτά τα κατάφερε ο "Απάτσε" μέσα σε μόλις 2 χρονιές…

Ας δούμε όμως πως ο Τέβεζ έφτασε στο Τορίνο και την πορεία του τα 2 χρόνια του εκεί:

Η 1η του σεζόν στο Τορίνο, 2013-2014: Στις 26 Ιουνίου του 2013, η Γιουβέντους καταφέρνει και έρχεται σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη μεταγραφή του 29χρονου τότε Αργεντίνου επιθετικού. Αμέσως γίνεται αγαπητός στον κόσμο και φέρνει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της Κυρίας, λίγο μετά την υπογραφή του 3ετους συμβολαίου του ο Κάρλος βγαίνει στο μπαλκόνι των γραφείων της ομάδας κρατώντας τη βαριά φανέλα με το νούμερο 10, που πριν λίγους μήνες είχε αφήσει ο μεγάλος Ντελ Πιέρο, φανέλα που έμελλε να την τιμήσει ως το τέλος! Η Γιουβέντους βρίσκει επιτέλους το φορ κλάσης που έλειπε αυτά τα 5 χρόνια από το Τορίνο. Σε αυτήν την πρώτη του σεζόν καταφέρνει να πετύχει συνολικά 19 γκολ στη Serie A, βοηθώντας τη νέα του ομάδα να κατακτήσει το τρίτο της σερί Σκουντέτο. Επίσης καταφέρνει να πετύχει και άλλα σημαντικά γκολ την πρώτη του σεζόν, όπως εκείνα τα 2 με αντίπαλο την Λάτσιο στον τελικό του Supercoppa στις 18 Αυγούστου και με την Μπενφίκα στις 24 Απριλίου στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι μερικά από τα τέρματα που πέτυχε εκείνη τη σεζόν, αναδεικνύοντας τον, παίκτη της χρόνιας. Δεν είναι όμως μόνο τα γκολ του που του χάρισαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά η συνολική απόδοση του όλη τη χρονιά. Απόλυτα δικαιολογημένα λοιπόν κέρδισε αυτό τον τίτλο…

Η 2η σεζόν του, 2014-2015: Για τον Τέβεζ και την ομάδα αποδείχθηκε ακόμη καλύτερη. Πέτυχε 20 γκολ σε 32 αγώνες στη Serie A, 13 εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ με 7 γκολ απολογισμό και συμμετοχή στον τελικό του θεσμού, η απόδοση του μέσα στο γήπεδο και τα στατιστικά του, τον καθιστούν αδιαμφισβήτητα τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή των μπιανκονέρι και την φετινή σεζόν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ολοκλήρωση μιας ονειρεμένης και άκρως επιτυχημένης χρονιάς για τον σύλλογο. 2 γκολ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, γκολ με την Μίλαν στις 20 Σεπτεμβρίου στο Σαν Σίρο, 2 γκολ με την Ρόμα στις 5 Οκτωβρίου στο Τορίνο, ένα από τα ομορφότερα γκολ της αγωνιστικής στο 7-0 επί της Πάρμα, γκολ με την Ίντερ στο 1-1 στις 6 Ιανουαρίου, αλλά και γκολ όπως εκείνο μέσα στην Γερμανία,στην νίκη με 3-0 επί της Ντόρτμουντ, καθώς επίσης και το γκολ στον πρώτο ημιτελικό στο Τορίνο απέναντι στην Ρεάλ, είναι στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους τους τιφόζι της Κυρίας, ιδιαίτερα αν κάτσει να αναλογιστεί κανείς την φετινή ευρωπαική πορεία της Γιουβέντους και πόσο πολύ βοήθησε ο Τέβεζ σε αυτή. Ο Αργεντίνος είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας εμβέλειας, και το απέδειξε πολλές φορές και πέρυσι και φέτος, ξελάσπωσε πολλές φορές την ομάδα  από δύσκολες καταστάσεις, ενέπνεε σιγουριά στους συνπαίκτες του, όλοι ήξεραν πως θα μπει μέσα στο γήπεδο και θα σκοράρει σίγουρα ή έστω με μια δικιά του ενέργεια θα ξεκλειδώσει το παιχνίδι και έτσι η ομάδα θα έπαιρνε το θετικό αποτέλεσμα που ζητούσε!

Και πλέον φτάνουμε στο τέλος της σεζόν. Έχει κάνει ήδη γνωστή την πρόθεση του να φύγει από την Γιουβέντους και να συνεχίσει ν’αγωνίζεται σε άλλον σύλλογο που ανδρώθηκε και αγαπάει από μικρός, έτσι επιλέγει να επιςτρέψει στην Αργεντινή και την αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς για να κλείσει εκεί την καριέρας του, εκεί που ξεκίνησε. 

Στο Τορίνο σαφώς και οι απαιτήσεις ήταν εντελώς διαφορετικές, υπήρχε μεγαλύτερη πίεση από τον σύλλογο προς το πρόσωπο του ίδιου: κατάφερε όμως, μέσα από την σκληρή δουλειά και τις εμφανίσεις του μέσα στο γήπεδο, να κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φιλάθλων της Μεγάλης Κυρίας, φτάνοντας στο σημείο να κάνει όλη την Ευρώπη να μιλάει για εκείνον. Παίκτης που αξίζει τον σεβασμό όλων μας, παίκτης που ήταν φτιαγμένος στα μέτρα της Μεγάλης Κυρίας. Του αξίζουν τα καλύτερα και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στην νέα του καριέρα στην Αργεντινή.

Μπορεί να έμεινες λίγο στην ομάδας μας, αλλά εισαι πλεόν κομμάτι της ιστορίας αυτής της τεράστιας ομάδας που λέγεται Γιουβέντους.!

Καρλίτος είσαι ένας από μας.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: