JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Κρόιφ: "Ο Μπουφόν αγωνίζεται για πολλά χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο. Αξίζει τη χρυσή μπάλα"

Ο Γιόχαν Κρόιφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους, λέγοντας πως αξίζει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερο και από τον Μέσι. Δείτε τι είπε για τον Πίρλο.

Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που αναρωτιέσαι για ποιο λόγο δεν πήραν ποτέ τους Χρυσή Μπάλα. Ο Μπουφόν είναι ένας από αυτούς. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της τελευταίας 20ετίας έφτασε στην πηγή το 2006, όμως ήρθε δεύτερος πίσω από τον συμπαίκτη του σε εθνική και Γιούβε, Φάμπιο Καναβάρο. Τώρα ίσως το αξίζει περισσότερο και για το τι έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο όπως λέει και ο θρυλικός Γιόχαν Κρόιφ.

«Ο Μέσι αγωνίζεται πράγματι εκπληκτικά. Όμως στο τέλος μετράει όλη η χρονιά και ο Μπουφόν είναι ήδη μια από τις επιλογές. Το αξίζει! Αγωνίζεται τόσα χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο. Όμως η Γιουβέντους έχει κι άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Πογκμπά, Τέβεζ, Πίρλο, Βιντάλ και Μοράτα αξίζουν να βρίσκονται στη διαδικασία».

Κι αναφέροντας τον Πίρλο, ο Κρόιφ μίλησε για το πόσο δύσκολο θα είναι η «Μεγάλη Κυρία» να τον αντικαταστήσει.

«Θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που κάνουν τη δουλειά που κάνει ο Πίρλο. Ο Κρόος είναι ένας από αυτούς όμως ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν δεν βρουν κάποιον για αντικαταστάτη του Πίρλο, ίσως χρειαστεί να ενισχύσουν το στυλ τους. Δεν πρέπει να κοιτάξουν ποτέ ξανά πίσω. Έπαιξαν πολύ καλά στο τελικό. Οργανωμένα και με προσωπικότητα. Κατάφεραν να πετύχουν γκολ παρά το γεγονός πως η Μπάρτσα είναι πολύ δυνατή και αμυντικά. Θα ξαναφτάσουν να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Έφτασαν ως εδώ φέτος μετά από πολλά χρόνια κι αυτό κάνει καλό στο ιταλικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: