JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Γιούβε και Ατλέτικο τα βρήκαν και ο Μάντζουκίτς θα φοράει τα Μπιανκονέρο.

Νέο μεταγραφικό "χτύπημα" από την Γιουβέντους, καθώς συμφώνησε με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Μπέπε Μαρότα ταξίδεψε στη Μαδρίτη και πληροφορίες αναφέρουν πως κατέληξαν σε συμφωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία έκλεισε στα 18.000.000 ευρώ και ο Κροάτης ουσιαστικά θα είναι ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Γιορέντε, ενώ θα υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών με απολαβές 3.500.000 ευρώ τον χρόνο.

Με τον Μάτζουκιτς η Γιουβέντους τα είχε βρει τις προηγούμενες μέρες για 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3,5 εκατ. ευρώ. Αυτό που απέμενε ήταν να δώσει την συγκατάθεση της και η  Ατλέτικο. Αυτή, σύμφωνα με τους Ιταλούς, είναι δεδομένη από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο Μαρότα έφτασε στην ισπανική πρωτεύουσα για να μιλήσει με τους Ισπανούς.

Οι Ροχιμπλάνκος αρχικά ζητούσαν 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη, οι Μπιανκονέρι έδιναν 15 εκατ. Ευρώ και τελικά μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις έδωσαν τα χέρια στα 18 εκατ. ευρώ ενώ προβλέπονται και κάποια μπόνους, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τι προβλέπουν αυτά.

Θυμίζουμε πως έχει αποκτηθεί ο Πάουλο Ντιμπάλα από την Παλέρμο, ο οποίος είναι ο αντικαταστάτης του Κάρλος Τέβες, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Γιορέντε απογοήτευσε και δύσκολα θα παραμείνει, έτσι οι επιθετικοί θα είναι οι Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Μοράτα και Κομάν, ενώ ίσως επιστρέψει και ο Μπεράρντι (δανεικός σε Σασουόλο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: